ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χριστουγεννιάτικο «φιάσκο» στον Πάριο: Έκλεισε το μαγαζί κι έμειναν απ’έξω

Χριστουγεννιάτικο «φιάσκο» στον Πάριο: Έκλεισε το μαγαζί κι έμειναν απ’έξω

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα σε μία βραδινή έξοδο από το να ετοιμάζεσαι και τελικώς για τον ένα ή τον άλλο λόγο να μην καταφέρνεις καν να μπεις στο μαγαζί.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους είχαν κράτηση για να διασκεδάσουν παραμονή Χριστουγέννων στο bar restaurant όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πάριος. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, μέρες πριν, διαφήμιζαν μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος το πλούσιο και ακριβό μενού που θα πρόσφεραν στους πελάτες την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Σαλάτα με φιλετάκια πάπιας, Rib eye Waguy, τόνος ταρτάρ με βινεγκρέτ yusu περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων στο μενού των 118 ευρώ ανά άτομο (χωρίς ποτό), το οποίο τελικά δεν δοκίμασαν ποτέ όσοι είχαν κάνει κράτηση! Οι πελάτες μάλιστα είχαν καταβάλει ακόμα και προκαταβολές των 50 ευρώ προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα έχουν τραπέζι τη συγκεκριμένη βραδιά.

Ένας εξ αυτών και ο δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης, ο οποίος μίλησε για την «περιπέτειά» του. Ο κ. Κορωνάκης είχε κλείσει τραπέζι με την παρέα του, είχε δώσει και προκαταβολή, όμως όταν έφτασε χθες το βράδυ στο μαγαζί διαπίστωσε ότι… ήταν κλειστό!

«Αν και μας είχαν επιβεβαιώσει την κράτηση από την προηγούμενη μέρα, όταν φτάσαμε εκεί, είδαμε προς έκπληξη μας ότι το μαγαζί ήταν κλειστό! Αναζητήσαμε τηλεφωνικώς τον υπεύθυνο της επιχείρησης. Εκείνος λοιπόν μας είπε ότι νωρίτερα είχε πιάσει φωτιά και πως χρειάστηκε να επικοινωνήσει με 750 άτομα που είχαν κάνει κρατήσεις για να τις ακυρώσει και προφανώς… ξέχασε να ειδοποιήσει εμάς συγκεκριμένα» λέει γνωστός δικηγόρος.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος προσφέρθηκε να στείλει την παρέα στο «Περιβόλι του Ουρανού» για να διασκεδάσουν με Πίτσα Παπαδόπουλου και Στέλιο Διονυσίου.

Τι είπαν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το μαγαζί έκλεισε αναγκαστικά λόγω ενός βραχυκυκλώματος που προκλήθηκε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Υπό το φόβο να ξεσπάσει φωτιά και για την ασφάλεια των πελατών μας αναγκαστήκαμε να το κλείσουμε και μάλιστα θα παραμείνει και σήμερα κλειστό» είπε ο υπεύθυνος. Όσον αφορά στην περίπτωση της καταγγελίας του δικηγόρου, η απάντηση ήταν ότι «ήταν το μοναδικό ζευγάρι από τα 750 άτομα» που ξέχασαν να ειδοποιήσουν. Υπογράμμισε τέλος. ότι όλες οι προκαταβολές θα επιστραφούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.