ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η ΕΡΤ συνδέθηκε με Σύνταγμα και η δημοσιογράφος ξέμεινε από μπαταρία στο κινητό (βίντεο)

Η ΕΡΤ συνδέθηκε με Σύνταγμα και η δημοσιογράφος ξέμεινε από μπαταρία στο κινητό (βίντεο)

Ένα απρόοπτο συνέβη στον αέρα του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ, όταν η παρουσιάστρια, Αντριάνα Παρασκευοπούλου συνδέθηκε με το Σύνταγμα και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μπατζάκη, για να δώσει το ρεπορτάζ των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων.

Κι ενώ η κυρία Παρασκευοπούλου όλο χαρά ανέμενε το ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος είχε μια αστοχία, για την οποία έσπευσε να ενημερώσει το κοινό, δίχως καν να τηρήσει το savoir vivre του «καλησπέρα».

«Ελπίζω να μην με προλάβει η μπαταρία του κινητού μου που είναι στο 17% για όποιον ακούει στο κοντρόλ», ήταν η πρώτη της φράση, την οποία η παρουσιάστρια αντιμετώπισε με χαμόγελο και ο σκηνοθέτης με απομάκρυνση του πλάνου εκ του Συντάγματος.

«Μήπως να προσπαθήσουμε;» ρώτησε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, με αποτέλεσμα να υπάρξει εκ νέου σύνδεση με Σύνταγμα, μάλλον εν αγνοία της δημοσιογράφου, η οποία ενημέρωνε τους παρευρισκόμενους για το τι συνέβη. «Δεν το φόρτισα έγκαιρα. Πήρα τον φορτιστή μου να το φορτίσω και δεν το φόρτισα», ήταν η απάντησή της.

Για την ιστορία, λίγα λεπτά αργότερα, άγνωστο πώς, η δημοσιογράφος κατάφερε να βγει στον αέρα και να δώσει κανονικά το ρεπορτάζ της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.