ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Top Gun είναι ξανά εδώ (βίντεο)

Το Top Gun είναι ξανά εδώ (βίντεο)

Το Top Gun επιστρέφειοι αερομαχίες θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές, καθώς η τεχνολογία είναι πλέον εξελιγμένη ενώ ο Τομ Κρουζ, παρά τα 57 του χρόνια, φαίνεται να δείχνει στα καλύτερά του.

Οι συζητήσεις για το διάσημο σίκουελ, που είχαν ξεκινήσει χρόνια πριν, είχαν υποπέσει από νωρίς στην αντίληψη των δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα σε ένα σόου το 2016 με καλεσμένο τον Τομ Κρουζ ο οικοδεσπότης Γκρέιαμ Γκόρντον να ρωτάει επίμονα τον διάσημο πρωταγωνιστή αν πρόκειται να γυριστεί η συνέχεια της εμβληματικής ταινίας. Εκείνος δεν φαινόταν τότε να το αρνείται δίνοντας παράλληλα ανάγλυφες λεπτομέρειες για το πόσο δύσκολο είναι να πετάς με μαχητικό αεροπλάνο.

Η υπόθεση και σύμβολα από τα 80s

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ που ήδη κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο αποκαλύπτει τον πάντα γοητευτικό Μάβερικ να βρίσκεται, ύστερα από 30 χρόνια, ως ένας από τους καλύτερους ιπτάμενους του Ναυτικού στην ίδια πάντα υπηρεσία.

Πάντα ριψοκίνδυνος και έτοιμος για όλα, συμμετέχει σε ακραίες αποστολές και αποφεύγει μια πιθανή προαγωγή που ενδεχομένως να τον επηρεάσει αρνητικά. Καθώς εκπαιδεύει μερικούς αποσπασμένους πτυχιούχους για μια ειδική αποστολή την οποία δεν έχει βιώσει ποτέ κανένας πιλότος, ο Μάβερικ αντιμετωπίζει τον υπολοχαγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ), γιο του μακαρίτη φίλου του, αλλά και αξιωματικoύ παρακολούθησης υπολοχαγού Νικ Μπράντσο – γνωστοί με τα ψευδώνυμα «Ρούστερ» και «Γκουζ» αντίστοιχα.

Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον αλλά και τα φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ βρίσκει τον εαυτό του σε μια πάλη ενάντια στους πιο σκοτεινούς του φόβους, με αποκορύφωμα αυτή την αποστολή που απαιτεί την έσχατη θυσία από εκείνους που θα επιλεχθούν για να τη ζήσουν.

Εννοείται ότι από το καστ δεν λείπει ο Βαλ Κίλμερ, ως Iceman, ενώ στον ρόλο της παρτενέρ και χωρισμένης μητέρας που συχνάζει σε μπαρ δίπλα στη βάση, όπου εννοείται ότι γνωρίζει τον Μάβερικ, πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Κόνελι. Ακόμη, έχουμε την παρουσία θηλυκής πιλότου, την οποία υποδύεται η Μόνικα Μπάρμπαρο.

Και πάλι θα δούμε τον Μάβερικ να καβαλάει μια εντυπωσιακή μηχανή φορώντας τα διάσημα Ray-Ban που είχαν κάνει θραύση τη δεκαετία του ’80 και κατέληξαν να θεωρούνται πλέον θρυλικά. Το ίδιο και τα bomber μπουφάν που φαίνονται να επιστρέφουν στη μόδα μαζί με την ταινία.Μόνο στο εσωτερικό του κόκπιτ κάθε αεροπλάνου υπήρχαν 6 IMAX κάμερες (!) ώστε να αποδώσουν τις σκηνές με τη μέγιστη αληθοφάνεια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμβολή της τεχνολογίας που πλέον βρίσκεται σε ύψιστο επίπεδο βοήθησε ώστε να μπορεί ο θεατής να απολαύσει ένα πραγματικά συναρπαστικό αποτέλεσμα που του δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται και εκείνος μέσα στο μαχητικό. Οι επίλεκτοι πιλότοι είναι και πάλι έτοιμοι για όλα και το κοινό

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.