Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται – Δείτε τι συνέβη

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται – Δείτε τι συνέβη

Σαν βόμβα «έσκασε» η αιφνιδιαστική απόφαση του Νίκου Οικονομόπουλου να ολοκληρώσει πρόωρα τις εμφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών» μετά από πέντε σεζόν (τρεις στην Αθήνα και δύο στο Fix της Θεσσαλονίκης) με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο.

Σύμφωνα με όσα γνώριζαν οι κοινοί τους φίλοι και συνεργάτες εδώ και καιρό, οι σχέσεις των δύο αντρών ήταν κυριολεκτικά παγωμένες και επικοινωνούσαν πλέον μέσω τρίτων (για την ακρίβεια είχαν απλά ανταλλάξει τυπικές ευχές μέσα στις γιορτές).

Η τελευταία φορά που ήρθαν σε επαφή από κοντά ήταν την περασμένη Παρασκευή όπου είχαν μια μεγάλη συζήτηση στο καμαρίνι του τραγουδιστή.

Η κουβέντα αυτή κατέληξε, όπως φάνηκε, σε αδιέξοδο και φαίνεται πως αυτή ήταν και η αφορμή που οδήγησε τον Νίκο Οικονομόπουλου να «προλάβει» την επιχείρηση βγάζοντας τη δική του ανακοίνωση το απόγευμα της Τετάρτης, στην οποία ευχαριστούσε όλους εκτός από τη Διεύθυνση.

«Και οι δυο πλευρές ισχυρίζονται ότι έκαναν αρκετή υπομονή» λένε πηγές από το κοινό επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Αυτό που αληθεύει πάντως είναι ότι μέχρι και τον περασμένο χειμώνα οι σχέσεις τους ήταν αρμονικές και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν κάνει κοινές εξόδους- έκαναν μάλιστα στενή παρέα η σύζυγος του Γιάννη Τσακουμάκου, Τζένη Τζιβεριώτη και η πρώην σύντροφος του Νίκου, Ευαγγελία Αραβανή.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι οι σχέσεις των δύο καλλιτεχνών άρχισαν να κλονίζονται πέρσι την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη για «επαγγελματικούς» λόγους, ενώ ο επιχειρηματίας φέρεται να μην ήταν απόλυτα σύμφωνος με την απόφαση του Νίκου να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν με την ίδια ομάδα (Αναστάσιος Ράμμος, Ζόζεφιν).

Ο Νίκος Οικονομόπουλος φαίνεται πως έχει δεχτεί ήδη προσέγγιση από άλλον γνωστό επιχειρηματία της νύχτας για την επόμενη σεζόν ενώ το «Κέντρο Αθηνών» ενημέρωσε το προσωπικό ότι θα εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους για τον Ιανουάριο στο τέλος της εβδομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τα νέα σχέδια του Νίκου Οικονομόπουλου, πολύ σύντομα ετοιμάζει την κυκλοφορία του νέου (ρυθμικού) τραγουδιού με την υπογραφή του Χρήστου Σαντικάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.