ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καλαμάτα: Χαρταετός γιγάντιων διαστάσεων με την ελληνική σημαία θα πετάξει στον ουρανό της πόλης (βίντεο)

Καλαμάτα: Χαρταετός γιγάντιων διαστάσεων με την ελληνική σημαία θα πετάξει στον ουρανό της πόλης (βίντεο)

Έναν από τους μεγαλύτερους χαρταετούς της χώρας θα βρεθεί την Καθαρά Δευτέρα στον αέρα της Καλαμάτας.

Τον χαρταετό γίγα ετοίμασε μια παρέα εφτά νεαρών στην οδό Σταδίου και Φαρών 12, όπου εδώ και χρόνια φτιάχνουν πολύχρωμους χειροποίητους χαρταετούς με παιδικούς ήρωες και όχι μόνο και παραδοσιακά έναν πολύ μεγάλο!

Τον κατασκεύασαν μέσα σε 6 ώρες βάζοντας τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας για συμβολικό λόγο.

Ο χαρταετός είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και χρησιμοποιήθηκαν απλά υλικά όπως καλάμια, χαρτί, κόλλα και σπάγκος αλλά και διάφορα μυστικά για τις ουρές και τα ζύγια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν όλα πάνε καλά και βοηθήσει ο καιρός θα τον πετάξουν στην πλατεία στην Υπαπαντή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.