ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου (βίντεο)

Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου (βίντεο)

O Sandro Nicolas , o καλλιτέχνης που επιλέχθηκε από το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision, παρουσιάζει το τραγούδι «Running», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα minimal αισθητικής music video, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη/ Bodega Visuals. Μέσα από visual effects, χρωματικές αντιθέσεις και special background performances, ο Sandro και το «Running» στέλνουν το μήνυμα πως οι νέοι πρέπει να ορθώνουν το ανάστημά τους και να «μάχονται» απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

Τη μουσική και τους στίχους του «Running» υπογράφουν ο Alfie Arcuri, ο Sebastian Rickards, ο Octavian Rasinariu, ο ίδιος ο Sandro και ο Teo DK, ενώ την παρουσίαση του τραγουδιού επί σκηνής στο Ρότερνταμ έχει αναλάβει ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτεχνικός διευθυντής Marvin Dietmann.

Ποιος είναι ο Sandro Nicolas που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision

Ο Sandro Nicolas είναι 23 ετών. Γεννήθηκε στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Από πολύ νωρίς άρχισε μαθήματα drums και κιθάρας, ενώ στα 15 του ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Το 2018 συμμετείχε στο γερμανικό «The Voice» όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, κερδίζοντας θετικά σχόλια και εντυπώσεις με κάθε του ερμηνεία και εμφάνιση, ενώ το 2019 διαγωνίσθηκε στο New Wave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών, στο Σότσι της Ρωσίας, όπου ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ.

Σημειώνεται πως η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στις 12 Μαΐου, με τον Sandro Nicolas και το «Running» να διεκδικούν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ακούστε το τραγούδι (και δείτε το βίντεο κλιπ) της Κύπρου για τη Eurovision:

Γεμάτο ξεσηκωτικά beats και δυναμισμό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.