Νέα Υόρκη: Κλαμπ ερωτικών παιχνιδιών βρήκε τρόπο να ικανοποιήσει τους πελάτες του κρατώντας… αποστάσεις (βίντεο-φωτο)

Νέα Υόρκη: Κλαμπ ερωτικών παιχνιδιών βρήκε τρόπο να ικανοποιήσει τους πελάτες του κρατώντας… αποστάσεις (βίντεο-φωτο)

Το πιο «καυτό» κλαμπ ερωτικών παιχνιδιών του Σόχο ανοίγει τις πόρτες του και ικανοποιεί τους πελάτες του κρατώντας… αποστάσεις.

Οι υπεύθυνοι του εν λόγω κλαμπ – με την ονομασία NSFW (New Society For Wellness) και την «αποστολή» διοργάνωσης ομαδικών ερωτικών πάρτι – παρουσίασαν μια σειρά από νέους κανόνες και κανονισμούς που πρέπει να τηρούνται ευλαβικά, ώστε τα μέλη να μπορούν να απολαμβάνουν τις «παροχές» του χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

«Έπρεπε να σκεφθούμε πώς θα λειτουργούμε με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο, ώστε κανείς να μην αισθάνεται ότι κινδυνεύει ή πως παίρνει κάποιο ρίσκο», λέει ο ιδρυτής του NSFW, Ντάνιελ Σάιεντ. Πράγματι, νωρίτερα αυτό το μήνα, η Πολιτεία της Νέας Υόρκης εξέδωσε οδηγίες για το ομαδικό έρωτα, όπως το να γίνεται η πράξη σε έναν καλά αεριζόμενο χώρο και να κρατούν όλοι στο χέρι απολυμαντικό με βάση το αλκοόλ.

Έτσι ο Σάιεντ, – ο επίσημος τίτλος του οποίου στο κλαμπ είναι «αρχισυνωμότης» συνέταξε έναν οδηγό ασφαλείας για τα μέλη του κλαμπ που επιθυμούν να το επισκεφθούν: Θερμομέτρηση κατά την είσοδο, μια αλλαξιά καθαρά ρούχα σε πλαστική σακούλα, υποχρεωτική χρήση γαντιών και μάσκας – με τη φίρμα του κλαμπ φυσικά- αντισηπτικό υγρό και προϊόντα υγιεινής τόσο για τα χεράκια όσο και για την απολύμανση των ερωτικών βοηθημάτων και βέβαια ικανοποίηση «χωρίς νέο έρωτα», πράγμα που σημαίνει ότι πλέον δεν μπορεί κάποιος να κάνει έρωτα παρά μόνον με τον (την) συνοδό του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο «αρχισυνωμότης»: «Έχουμε αρκετό χώρο για να αισθάνονται τα μέλη μας άνετα, οπότε ζητάμε από αυτά να τηρήσουν την πολιτική ασφαλείας που αποφασίσαμε, “χωρίς νέο παιχνίδι”. Αυτό σημαίνει πως όσοι έρχονται θα “παίζουν” αποκλειστικά και μόνο με τον σύντροφό τους για επίδειξη, για να τους παρακολουθούν οι άλλοι…».

Προκειμένου να είναι συνεπές με την πολιτική του social distancing , το κλαμπ, που επιτρέπει τη χρήση κάνναβης, προβλέπει την ταυτόχρονη παρουσία μόνον 20 μελών: «Προτιμούμε να έχουμε λίγα μέλη τη φορά, τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε στην τρίτη φάση», επεσήμανε ο Σάιεντ.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το κλαμπ NSFW έκανε δοκιμαστική λειτουργία για ένα διήμερο θέτοντας ταυτόχρονα σε λειτουργία την ψηφιακή πλατφόρμα «Ανακούφιση» (Relief), μέσω της οποίας μεταδίδονται σεμινάρια για φετίχ και ερωτικά βίτσια, ζωντανό έρωτα και αισθησιακοί χοροί σε διαδικτυακούς θεατές για 10 δολάρια (για τα μέλη) ή για 25 δολάρια (για τους νεοεισερχόμενους).

Τα μέλη που πρόλαβαν – μόνον 20 όριζε ο κανονισμός – μπόρεσαν να μπουν στο κλαμπ με είσοδο 50 δολάρια. Η Ντομ Κατ, επαγγελματίας dominatrix σαδομαζοχιστικού έρωτα, ήταν από τους πρώτους που είπε να εκπαιδευτεί και σε αυτό το νέο είδος έρωτα: «Όταν περπατάς μέσα, βλέπεις μπολ γεμάτα μάσκες, μαύρα γάντια και απολυμαντικά χεριών. Τα πάντα και οι πάντες είναι πεντακάθαροι αλλά τον έρωτα πολύ λιγότερο», δήλωσε αργότερα προσθέτοντας: «Συνήθως είμαι κολλημένη με κάποιον σ΄ έναν καναπέ κάνοντας ένα τσιγαριλίκι ενώ άλλοι δίπλα μας και πίσω μας και παντού κάνουν έρωτα και ακούγονται δυνατά βογγητά», λέει. Αυτή τη φορά δεν ήταν έτσι….».

Το μέλλον των ερωτικών πάρτι του Σάιεντ θα συνεχίσει να συνδυάζει το εικονικό με το πραγματικό, εξοπλίζοντας το κλαμπ- το οποίο διαθέτει επίσης στύλους για pole dancing, κούνια ερωτικής επαφής και κλουβί – με κάμερες και οθόνες υπολογιστών: «Με το σύστημα αυτό, το ψηφιακό κοινό έρχεται στο κλαμπ και το φυσικό μας κοινό αποκτά πρόσβαση σε δεκάδες επιπλέον μέλη στο διαδίκτυο», εξηγεί ο Σάιεντ. Όσον αφορά τώρα στους όρους που πρέπει να πληροί κάποιος για να γίνει μέλος του NSFW, πρέπει αρχικά να υποβάλει ένα λεπτομερές ερωτηματολόγιο που εξετάζεται από το “Συμβούλιο”, με τον έλεγχο να διαρκεί έως και τέσσερις εβδομάδες ενώ μόλις γίνει δεκτό, το νεοεισερχόμενο μέλος, οφείλει να μία μηνιαία συνδρομής των 20 δολαρίων: «Η μέση ηλικία των μελών μας δεν ξεπερνά τα 30 έτη και πολλά από αυτά είναι ελκυστικά, κοινωνικά, με επιρροή και με την επιθυμία να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και να … ξεσαλώσουν», αναφέρει το site του NSFW.

Η επόμενη διοργάνωση Master Series θα λάβει χώρα στις 28 Ιουνίου και θα «διδάξει» στους θεατές και τους παρευρισκόμενους την τέχνη του «shibari» (σαδομαζοχισμός με γιαπωνέζικα σχοινιά).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.