ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Τα άκουσε χοντρά» η Μία Καλίφα: Τρεις πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών την κατηγορούν για αχαριστία (φωτο)

«Τα άκουσε χοντρά» η Μία Καλίφα: Τρεις πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών την κατηγορούν για αχαριστία (φωτο)

Η 27χρονη Λιβανοαμερικανίδα Μία Καλίφα αποφάσισε να μιλήσει σε ένα βίντεό της για το πόσο έχει μετανιώσει για την ενασχόληση της με την βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Όπως φαίνεται όμως, το «κράξιμο» της Καλίφα έχει δημιουργήσει ορισμένες έντονες «έχθρες» στον χώρο, με πρώην συναδέλφους της να υποστηρίζουν ότι τα λεγόμενά της φανερώνουν αχαριστία, υποκρισία και αυξάνουν το κοινωνικό «στίγμα» για το επάγγελμά τους.

Η συζήτηση στα social media γύρω από το πρόσωπο της sportscaster με τις εντυπωσιακές καμπύλες «φούντωσε» ξανά εξαιτίας ενός βίντεο που πόσταρε η 27χρονηστο TikTok και τη δείχνει να στέκεται μέσα στο σπίτι της με ύφος «χαμένο» και φορώντας ένα μπουρνούζι. «Η ωριαία κρίση αποσύνδεσης από την πραγματικότητα που σε πιάνει όταν θυμάσαι ότι η μοναδική εικόνα που έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι για σένα βασίζεται αποκλειστικά στους τρεις πιο ταπεινωτικούς, τοξικούς και μη χαρακτηριστικούς μήνες της ζωής σου, όταν ήσουν 21 χρονών», γράφει το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.

Σύμφωνα με τη Sun, η Μία Καλίφα γύρισε 11 ερωτικές ταινίες μέσα σε μια περίοδο τριών μηνών το 2014 και η ίδια υποστηρίζει ότι «έβγαλε» από αυτές μόλις 12.000 δολάρια. Παρόλο που αποσύρθηκε μετά από ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το όνομά της παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς «αναζητήσεις» στην πλατφόρμα του Pornhub και όχι μόνο. Αυτό οφείλεται εν μέρει και στην viral έκταση που είχε λάβει ένα από τα βίντεό της, που την έδειχνε να κάνει τρίο φορώντας μια ισλαμική μαντίλα. Ο σάλος που είχε προκαλέσει το εν λόγω βίντεο της Καλίφα (που ανατράφηκε καθολική) είχε ως αποτέλεσμα να απειληθεί ακόμα και η ζωή της από φανατικούς μουσουλμάνους.

Τα τελευταία 24ωρα, η υποστήριξη που λαμβάνει η Καλίφα μέσω Τwitter είναι τεράστια, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν συμπαράσταση στο πρόσωπό της, να της στέλνουν μηνύματα στήριξης ή ακόμα και να υπογράφουν οnline αιτήσεις για τη δικαίωσή της εναντίον πλατφορμών που εκμεταλλεύονται το περιεχόμενό της, χωρίς η ίδια να έχει κανέναν έλεγχο πάνω σε αυτό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρώην συνάδελφός της Ρέιτσελ Σταρ, που ενθάρρυνε την 27χρονη να συνεχίσει να μοιράζεται την ιστορία της. «Όλοι έχουμε διαφορετικές εμπειρίες και είναι σημαντικό να εξετάζει κανείς όλες τις πιθανότητες, θετικές και αρνητικές», έγραψε σε tweet της η Σταρ, μετά την προτροπή της Καλίφα στις νεαρές κοπέλες να το σκεφτούν πολύ καλά πριν ασχοληθούν με αυτό το σκληρό επάγγελμα.

Η συμπαράσταση που έδειξε όμως η Σταρ απείχε πολύ από την αντίδραση άλλων συναδέλφων της, που «τα έχωσαν» για τα καλά στην Καλίφα με αναρτήσεις τους. Η Αμπέλα Ντέιντζερ, η Κέντρα Σάντερλαντ και η Κάρτερ Κρουζ, τρεις γυναίκες με καριέρα στον κλάδο του πορνό, αντέδρασαν με οργή στα σχόλια της Καλίφα, κατηγορώντας την για υποκρισία, φθηνές δικαιολογίες και αρνητική στάση απέναντι σε μια βιομηχανία που έχει φερθεί καλά στις ίδιες, αλλά και σε άλλες κοπέλες.

«Γιατί κάθε φορά που η Καλίφα γκρινιάζει για το πορνό γίνεται τρεντ;» διερωτάται η Σάντερλαντ, καλώντας την 27χρονη να σταματήσει να παρουσιάζει με μελανά χρώματα τη βιομηχανία και υπενθυμίζοντάς της την έλλειψη σεβασμού που έδειξε όταν γύρισε το βίντεο με τη χιτζάμπ.

Ακόμα πιο επιθετική ήταν – τουλάχιστον αρχικά – στις αναρτήσεις της η Αμπέλα Ντέιντζερ.

https://www.instagram.com/p/CAGCr6FFHm-/?utm_source=ig_embed«Λες ότι μετανιώνεις που έκανες πορνό αλλά χρησιμοποιείς ακόμη το όνομα που είχες στη βιομηχανία. Πόσο λοιπόν ντρέπεσαι στ’ αλήθεια;» ρωτάει σε tweet της την Καλίφα. «Εγώ δεν γυρίζω πορνό για τα χρήματα, αλλά επειδή το αγαπάω», έγραψε σε άλλη ανάρτησή της, κατηγορώντας την Λιβανοαμερικανίδα ότι «ρίχνει λάσπη» για να κερδίσει λύπηση και να κάνει «ντόρο» γύρω από το όνομά της.

«Οι δικαιολογίες σου είναι τόσο χάλια όσο τα βίντεο με τις πεολειχίες σου», συμπλήρωσε σε άλλη ανάρτησή της η νεαρή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών για την Καλίφα, με την ίδια να απαντά οργισμένα σε ανάλογο ύφος.

Πάντως η ίδια εμφανίστηκε αργότερα να «μαλακώνει» κάπως, παραδεχόμενη ότι δεν έπρεπε να «κράξει» τόσο άγρια τη Μία, και εξηγώντας ότι παρασύρθηκε από την οργή της γία όσους θάβουν άδικα τον κλάδο.

Και η Κάρτερ Κρουζ όμως (επίσης επαγγελματίας του χώρου) κατηγόρησε την Καλίφα ότι προωθεί ένα βλαβερό αφήγημα για τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με τον έρωτα, «βασιζόμενη στην ΠΟΛΥ περιορισμένη εμπειρία της» και τονίζοντας ότι πολλές κοπέλες έχουν ανάλογα βιώματα, χωρίς να έχουν αποκομίσει τα οφέλη που απολαμβάνει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Bm4c-9cDgdG/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.