ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

MasterChef 4: Με τι ασχολούνται τώρα οι παίκτες

MasterChef 4: Με τι ασχολούνται τώρα οι παίκτες

Το MasterChef 4 τελείωσε εδώ και καιρό και οι παίκτες, ο ένας μετά τον άλλον, προχωρούν τα επαγγελματικά πλάνα τους.

Ο φιναλίστ του τελικού, Σταυρής Γεωργίου, ετοιμάζει καινούρια πράγματα στη Λάρνακα και θα ενεργοποιήσει την ιστοσελίδα που θα φέρει το όνομά του και θα φιλοξενεί τις συνταγές του, ενώ κάτι παρόμοιο θα κάνει και η Κατερίνα Λένη, που επίσης θα ανοίξει δική της ιστοσελίδα για να παρουσιάζει συνταγές από τη μεσογειακή κουζίνα.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης εντάχθηκε σε γνωστή ελληνική δισκογραφική εταιρία και σκέφτεται να κάνει δική του εκπομπή στο YouTube, ενώ ο Ηλίας Κιαζόλι συνεργάζεται ήδη με εστιατόριο στην Τήνο και το χειμώνα σκέφτεται να φύγει ξανά για το εξωτερικό.

Ο Ηρακλής Αποστολίδης ξεκίνησε συνεργασία με εστιατόριο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και ο Διονύσης Πρώιος με τη Μάρλεν Γρυντάκη «ενώνουν» τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται σε κοκτέιλ μπαρ στου Ψυρρή. Στο Γκάζι «τρέχει» το δικό της εστιατόριο για vegan η Ντέμη Γεωργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζον Λεβί Ριβανό, από την πλευρά του, θα συμμετάσχει μαζί με το Σταμάτη Κωβαίο, που ήταν στο περσινό MasterChef, σε εκπομπή μαγειρικής με συνταγές για την οικογένεια, χαμηλές σε κόστος, και ο Κώστας Νταλιάνης εκτός από το Instagram, όπου δημιουργεί βιντεάκια, δραστηριοποιείται και στο private cooking.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.