ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Οι Αθηναίοι «παίρνουν τα βουνά» για να διασκεδάσουν – Μετά τα μεσάνυχτα φεύγουν για Χαλκίδα και Κορινθία

Οι Αθηναίοι «παίρνουν τα βουνά» για να διασκεδάσουν – Μετά τα μεσάνυχτα φεύγουν για Χαλκίδα και Κορινθία

Τα νυχτερινά μαγαζιά και στην Αττική κλείνουν πλέον τα μεσάνυχτα λόγω των μέτρων στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περιορίζονται οι Αθηναίοι οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν την διασκέδασή τους.

Γι’ αυτό βρήκαν εναλλακτική λύση επιλέγοντας κοντινούς προορισμούς όπως η Χαλκίδα και η Κόρινθος.

Έτσι, τα μαγαζιά της Χαλκίδας και της Κορινθίας, όπως στο Λουτράκι, γεμίζουν από κόσμο, καθώς λειτουργούν και μετά τα μεσάνυχτα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης, δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Πράγματι έχουμε πολύ κόσμο αυτή την περίοδο και ο περισσότερος κόσμος είναι από την Αθήνα. Οφείλεται και στο γεγονός ότι είναι κοντινός προορισμός για τους Αθηναίους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.