Eurovision 2021: Η Αρμενία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό τραγουδιού

Eurovision 2021: Η Αρμενία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό τραγουδιού

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αρμενίας, AMPTV, γνωστοποίησε πως αποχωρεί από τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η AMPTV τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής της Αρμενίας στη φετινή εκδήλωση κατέστησαν αδύνατη την οργάνωση μιας συμμετοχής εγκαίρως.

«Μετά από προσεκτικές και λεπτομερείς συζητήσεις, η Εταιρεία Δημόσιας Τηλεόρασης της Αρμενίας αποφάσισε να αποσυρθεί από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021, λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία γεγονότα, τη βραχύτητα του χρόνου παραγωγής καθώς και άλλους αντικειμενικούς λόγους που κάνουν μια σωστή συμμετοχή της Αρμενίας στην ESC 2021 αδύνατη»,

Από την πλευρά του ο Martin Österdahl, Εκτελεστικός Επόπτης του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, δήλωσε:

«Η κοινότητα της EBU (Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων) λυπάται βαθιά που η AMPTV αποφάσισε να αποσυρθεί από τη συμμετοχή της στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η Αρμενία έχει ένα υπέροχο ρεκόρ στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και πάντα φέρνει στη σκηνή ενθουσιασμό και ποιότητα. Κατανοούμε τους λόγους για την απόσυρσή τους και θα χάσουμε τη καλοδουλεμένη και επαγγελματική τους εκπροσώπηση στο Ρότερνταμ. Ελπίζουμε πάρα πολύ να καλωσορίσουμε την Αρμενία το 2022».

Ως εκ τούτου 40 χώρες παραμένουν στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021 και θα διαγωνιστούν σε δύο ημιτελικούς (18 και 20 Μαΐου) και στον Μεγάλο Τελικό (Σάββατο 22 Μαΐου).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.