Έλτον Τζον: Ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους Metallica

Έλτον Τζον: Ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους Metallica

Ο Έλτον Τζον προχώρησε στην αποκάλυψη για τη συνεργασία του με τους Metallica κατά την περίοδο της καραντίνας.

Μιλώντας με τον Άγγλο τραγουδιστή-τραγουδοποιό SG Lewis, στην εκπομπή Rocket Hour της Apple Music, ο σερ Τζον είπε ότι θα ήθελε «απεγνωσμένα» να συνεργαστεί σε ένα τραγούδι μαζί του και αναφέρθηκε στην συμμετοχή καλλιτεχνών στο άλμπουμ «Times» του καλλιτέχνη.

«Θα ήταν η απόλυτη τιμή, ειλικρινά», είπε από την πλευρά του ο Lewis.

«Έχω κάνει κάτι με τους Metallica κατά τη διάρκεια του lockdown. Έχω συνεργαστεί με τους Gorillaz. Δεν έκανα δικά μου πράγματα, έκανα υπέροχα πράγματα με άλλους ανθρώπους. Θα σου δώσω το email μου για να μου στείλεις μήνυμα και θα κάνουμε κάτι μαζί, εντάξει;», είπε ο Έλτον Τζον.

Αν και δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της συνεργασίας μεταξύ του Έλτον Τζον και των Metallica, πρόσφατα η Μάιλι Σάιρους είχε δηλώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αγγλίας Capital FM ότι ο θρυλικός Βρετανός μουσικός θα παίξει πιάνο στη νέα έκδοση του «Nothing Else Matters».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.