ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ε.Τσαγκρινού: «Μοναδικός μου στόχος στην Eurovision είναι η νίκη»

Ε.Τσαγκρινού: «Μοναδικός μου στόχος στην Eurovision είναι η νίκη»

Η Έλενα Τσαγκρινού κάθισε στον καναπέ του Dot. και μίλησε για την συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision με την Κύπρο.

«Θα πάμε στο Ρότερνταμ γύρω στις 8 Μαϊου και στις 18 ξεκινούν οι ημιτελικοί. Δεν περίμενα τα σχόλια για το τραγούδι. Περίμενα ότι θα αντιμετωπιστεί ως ένα χαρούμενο τραγούδι με ωραίο perfomance. Φοβήθηκα λίγο γιατί δεν τίθενται λόγοι θρησκευτικοί ή πολιτικοί, είχαμε ξεφύγει λιγάκι. Με πετυχαίνετε στην φάση που εγκεφαλικά μπαίνω στο διαγωνιστικό κομμάτι. Σκέφτομαι λίγο την θέση ενώ αρχικά έλεγα δεν έχει καμία σημασία. Με έχει πιάσει κάτι σαν πρωταθλητισμός. Το πρόγραμμά μου είναι σκληρό γιατί κοιμόμαστε και ξυπνάμε συγκεκριμένες ώρες για τις πρόβες που μπορεί να είναι και πάνω από 5 ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το να συμμετέχω στην Eurovision μετά την δεύτερη θέση της Ελένης Φουρέιρα, είναι μια καλή αρχή. Εννοείται πάω για να κερδίσω γιατί συνεργάζομαι με επαγγελματίες… Κάνω πρόβες χωρίς μάσκα και δεν μπορώ να είμαι τώρα κοντά με τον Mike γιατί είναι σε ευπαθή ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.