Eurovision 2021: Στη δεκάδα η Ελλάδα -Ποιες χώρες μας ψήφισαν, πόσους βαθμούς έδωσαν

Eurovision 2021: Στη δεκάδα η Ελλάδα -Ποιες χώρες μας ψήφισαν, πόσους βαθμούς έδωσαν

Για πρώτη φορά μετά το 2013 η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπεράκη και το Last Dance κατάφερε να μπει στη δεκάδα, συγκεκριμένα να κατακτήσει τη 10η θέση.

Ποιες χώρες ψήφισαν την Ελλάδα στη Eurovision 2021

Η Ελλάδα, η Στεφανία με το Last Dance πήρε 79 από το televoting και 91 από τις επιτροπές στη Eurovision 2021. Συγκεκριμένα, από τις επιτροπές η Ελλάδα ψηφίστηκε ως εξής:

Αλβανία: 6
Μάλτα: 6
Αζερμπαϊτζάν: 10
Νορβηγία: 1
Ισπανία: 1
Σλοβενία: 3
Μολδαβία: 8
Σερβία: 3
Βουλγαρία: 8
Κύπρος: 12
Φινλανδία: 2
Ισλανδία: 4
Ρωσία: 7
Γαλλία: 12

Μάλιστα τα 12άρια της Ελλάδας ήταν δύο. Εκτός από το παραδοσιακό 12άρι της Κύπρου (το οποίο ανταποδώσαμε) η Ελλάδα έλαβε 12άρι και από τη Γαλλία!

Εurovision 2021: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Στεφανίας με το Last Dance

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, μαζί με τους χορευτές της παρουσίασε στη σκηνή της Eurovision 2021 το «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ την ενδυματολογική εμφάνιση της τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο σχεδιαστής μόδας Βρεττός Βρεττάκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.