ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το μυστικό για να αφαιρέσετε την πικρή γεύση που έχει το αγγούρι

Το μυστικό για να αφαιρέσετε την πικρή γεύση που έχει το αγγούρι

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς αφορά το αγγούρι και πιο συγκεκριμένα την πικρή γεύση του.

Μία χρήστης του TikTok ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει πώς μπορείς να αφαιρέσεις την πικρή γεύση από το αγγούρι και μάλιστα με πολύ εύκολο τρόπο. Τι κάνει; Πολύ απλά κόβει τη μία άκρη από το αγγούρι και μετά τρίβει μεταξύ τους τα δύο κομμάτια με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να βγει μια λευκή ουσία, σαν γάλα όπως το ονομάζει, το οποίο όπως λέει είναι η λύση για να φεύγει η πικρή γεύση από το αγγούρι.

Το ξέρουμε, ακούγεται πολύ περίεργο και η ίδια άλλωστε, παραδέχεται ότι την πρώτη φορά που το είδε είχε μείνει έκπληκτη. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει λειτουργεί 100% και μεταξύ μας, δεν κοστίζει και τίποτα να το δοκιμάσουμε την επόμενη φορά που θα βρούμε αγγούρι με πικρή γεύση, έτσι για να το επιβεβαιώσουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, το βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok, με κάποιους χρήστες να επιβεβαιώνουν ότι γνωρίζουν το συγκεκριμένο tip και ότι όντως λειτουργεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.