Καλό είναι να τις έχουμε όλοι μας στην κουζίνα μας

Υπάρχουν 10 τροφές οι οποίες δεν λήγουν ποτέ και καλό είναι να τις έχουμε όλοι μας στην κουζίνα μας.

Δείτε ποιες είναι:

1.Μέλι

Μπορεί να αλλάξει λίγο το χρώμα και η υφή του αλλά αν το μέλι είναι καλά κλεισμένο σε ένα βάζο δεν λήγει ποτέ.

2. Μηλόξιδο

Αν αποθηκεύεται σε χώρο που δεν το βλέπει ήλιος τότε δεν χάνει τις ιδιότητες του και δεν θα λήξει ποτέ.

3. Ρύζι

Το λευκό ρύζι μπορεί να κρατήσει τα θρεπτικά συστατικά του μέχρι και 30 χρόνια αν είναι αποθηκευμένο σε αεροστεγή δοχεία.

4. Αλάτι

Όταν διατηρείτε μακριά από υγρασία είναι αθάνατο.

5. Σάλτσα Σόγιας

Αν η φιάλη που περιέχεται μέσα η σάλτσα σόγιας δεν έχει ανοιχτεί ποτέ τότε παραμένει αναλλοίωτη.

6. Ζάχαρη

Η ζάχαρη όπως και το μέλι όταν φυλάσσεται σε ερμητικά σφραγισμένο δοχείο δεν χαλάει ποτέ.

7. Ξερά Φασόλια

Αν είναι προφυλαγμένα από παράσιτα τότε τα φασόλια δεν λήγουν

8. Σιρόπι σφενδάμου

Εάν το διατηρήσετε σε κατάψυξη, το σιρόπι σφενδάμου δεν έχει ημερομηνία λήξης.

9. Αλκοολούχα ποτά

Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να τελειώσετε αυτό το μπουκαλάκι ουίσκι που ανοίξατε προχτές με τους φίλους σας γιατί το αλκοόλ δεν λήγει

10. Γάλα σε σκόνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν είναι σε δροσερό, σκιερό περιβάλλον, το γάλα σε σκόνη αντέχει και πέντε χρόνια.