Μάλλον είναι αδύνατο κάποιος να γνωρίζει όλα τα μυστικά που κρύβονται στα εργαλεία της κουζίνας, αλλά το παρακάτω βίντεο αποκαλύπτει μερικά πολύ χρήσιμα κολπάκια που ούτε που φανταζόσουν.

Μια κουτάλα με δόντια είναι ιδανική για να σερβίρεις τα μακαρόνια, αλλά έχει σκεφτεί ποτέ τι μπορείς να κάνεις με την τρύπα που συνήθως έχει στη μέση της;

Αυτές οι κουτάλες για τα μακαρόνια με την τρύπα, πέρα από τον υπολογισμό της σωστής ποσότητας για τα σπαγγέτι μιας μερίδας, είναι ιδανικές για να φτιάχνεις χωρίς κόπο τέλεια κεφτεδάκια ίσου μεγέθους.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιέσεις την κουτάλα στον κιμά και από την τρύπα θα περάσει ένας ιδανικά σχηματισμένος κεφτές, έτοιμος για τηγάνισμα. Επίσης, το πίσω μέρος μιας διπλής σπάτουλας είναι ιδανικό για να κόβεις ίσια τα κομμάτια μιας τούρτας.

Ενώ με τη βοήθεια μιας κουτάλας για σούπα μπορείς να φτιάξεις εύκολα υπέροχες κρέπες.

Το παρακάτω βίντεο με όλα αυτά τα απίστευτα μυστικά για την κουζίνα ανέβηκε στο TikTok κι αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τα απίθανα τρικ που έμαθαν.

«Απίθανα κόλπα, ευχαριστώ! Πραγματικά τα χρειαζόμουνα!» σχολίασε κάποιος χρήστης.

«Το κόλπο με την κουτάλα είναι πολύ χρήσιμο!» παραδέχτηκε κάποιος σχολιαστής.

«Σκεφτόμουν ότι θα πρόκειται για ακόμα ένα άχρηστο βίντεο, αλλά τελικά ήταν όλα πολύ χρήσιμα κόλπα για την κουζίνα» σχολίασε κάποια άλλη χρήστης.

«Όλα αυτά είναι πραγματικά πανέξυπνα τρικ, αλλά αμφιβάλλω εάν κάποιος τα κάνει ποτέ» έγραψε μια άλλη χρήστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!