Παγωτό εναντίον…hangover!

Παγωτό εναντίον…hangover!

Τη λύση στο πρόβλημα του hangover φαίνεται πως βρήκε η Νότια Κορέα. Κυκλοφόρησε ένα ειδικό παγωτό, το οποίο φαίνεται πως καταπολεμά τις συνέπειες της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Το παγωτό με το όνομα «Gyeondyo-bar», το οποίο σημαίνει «κράτα γερά», είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε, το οποίο έχει ως αποκλειστικό κοινό όσους υποφέρουν από τις επιπτώσεις  του ποτού.

Διατίθεται από την Παρασκευή σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ και έχει ήδη κερδίσει την αγορά, με τους κατοίκους της Νότιας Κορέας να καταναλώνουν το περισσότερο αλκοόλ κατά κεφαλήν στην Ασία, σύμφωνα με το Reuters.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία παραγωγής, πρόκειται για το πρώτο παγωτό που νικά το hangover, χρησιμοποιώντας μία κορεατική συνταγή του… 17ου αιώνα και έχει γεύση γκρέιπφρουτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα,  οι διάφορες θεραπείες για το hangover είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες, με τα κέρδη των αντίστοιχων εταιρειών που τις διαθέτουν να ξεπερνούν τα 126 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Το νέο παγωτό, ωστόσο, αναμένεται να γίνει η νέα αγαπημένη «θεραπεία» των Νοτιοκορεατών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.