ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Burgerville: Το καλύτερο αμερικάνικο μπέργκερ που είναι άκρως απολαυστικό

Burgerville: Το καλύτερο αμερικάνικο μπέργκερ  που είναι άκρως απολαυστικό

Στις βορειοδυτικές ΗΠΑ όλοι ξέρουν τα Burgerville, όμως σε άλλες πολιτείες και ειδικά στον υπόλοιπο κόσμο η αλυσίδα burger που από πολλούς θεωρείται η καλύτερη των Ηνωμένων Πολιτειών είναι εντελώς άγνωστη.

Με 40 καταστήματα σε Όρεγκον και Ουάσιγκτον, τα Burgerville έχουν φανατικούς φίλους., ενώ η ιστορία τους ξεκίνησε το 1961 όταν και άνοιξε το πρώτο μαγαζί της αλυσίδας.

Με μενού το οποίο διακρίνεται για υψηλής ποιότητας fast-food γεύματα, τα Burgerville έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με το 72% των προϊόντων να προέρχονται από φάρμες σε απόσταση το 650 χλμ.

Τα μπιφτάκια που χρησιμοποιούν τα τα Burgerville είναι από ζώα που έχουν μεγαλώσει χωρίς την χρήση αντιβιοτικών, ενώ το γάλα και τα δημητριακά που περιέχονται στα μιλκσέικ και τα γεύματα τους είναι από τοπικές φάρμες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άγριος σολομός στα κάρβουνα και το burger για χορτοφάγους είναι μερικά από τα προϊόντα που κλέβουν τις εντυπώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.