ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

KFC: Η εταιρία λανσάρει μπέργκερ με βραστό κουνουπίδι και κοτόπουλο (φωτό)

KFC: Η εταιρία λανσάρει μπέργκερ με βραστό κουνουπίδι και κοτόπουλο (φωτό)

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η… διαστροφή για την υγιεινή διατροφή και πόση απήχηση μπορεί να έχει στον κόσμο; Αυτό θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς η εταιρεία KFC λανσάρει στο Ηνωμένο Βασίλειο ένα νέο προϊόν, το οποίο, αν πιάσει, κάλλιστα μπορεί να εξελιχθεί στη νέα διατροφική μόδα. Σε τι αναφερόμαστε; Σε μπέργκερ από… βραστό κουνουπίδι και κοτόπουλο!

Πριν βιαστείτε, το κουνουπίδι δεν θα βρίσκεται «μέσα» στο μπέργκερ. Θα… είναι το μπέργκερ, καθώς το βραστό λαχανικό θα αντικαταστήσει το ψωμί. Το δε περιεχόμενο, θα είναι βραστό κοτόπουλο, στο οποίο εξειδικεύεται η KFC, μαρούλι και μια σαλτσούλα για γαρνίρισμα.

Μέχρι τώρα, σε όλον τον κόσμο γνώριζαν την KFC για τις 11 διαφορετικές σπεσιαλιτέ που αφορούσαν αποκλειστικά πιάτα με κοτόπουλο. Φτερούγες, μπουτάκια, φιλετάκια και άλλες επιλογές, οι οποίες γίνονταν ανάρπαστες σε όλη τη Γη.

Η εταιρεία αποφάσισε να επιχειρήσει μία στροφή προς την… υγιεινή διατροφή, προσφέροντας και εναλλακτικές επιλογές στους πελάτες της. Αν θα πιάσει ή αν θα αποδειχθεί καλή ιδέα; Θα το δείξουν οι πωλήσεις. Ως εικόνα, πάντως και ως σύλληψη, το μπέργκερ με… ψωμί από κουνουπίδι, είναι πολύ προχωρημένη. Όμως λογίζεται ως μπέργκερ; Ή είναι κάτι άλλο;

Δείτε πώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.