Η συνήθεια να μην βάζει κάποιος ζάχαρη στον καφέ του μπορεί να σημαίνει απλά ότι προσέχει την γραμμή του, μπορεί όμως και να υποδεικνύει κάτι πολύ ανησυχητικό για την προσωπικότητα του….

Συγκεκριμένα, νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Ίνσμπρουκ που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Appetite, εντοπίζει συσχέτιση μεταξύ της προτίμησης για τον σκέτο καφέ και τις σαδιστικές συμπεριφορές των ψυχοπαθών! Η έρευνα εξέτασε πάνω από 1.000 ενήλικες ρωτώντας τους για τις συνήθειες και τις προτιμήσεις τους στις γεύσεις ποτών και φαγητών. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν τεστ προσωπικότητας μέσα από τα οποία εξέτασαν χαρακτηριστικά όπως η ψυχοπάθεια, ο σαδισμός και ο ναρκισσισμός και σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχει στενή σχέση μεταξύ των πικρών γεύσεων και του σαδισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν ζητήσεις ψυχιατρική βοήθεια αν πίνεις και εσύ σκέτο τον καφέ σου ή κόψεις την καλημέρα σε φίλους και γνωστούς που δεν αγαπούν τη ζάχαρη, σκέψου ότι η επιλογή μπορεί να γίνεται απλά γιατί κάποιος προτιμά τις δυνατές γεύσεις. Σε κάθε περίπτωση, σου δώσαμε τροφή για σκέψη!