Το ξέρατε ότι μπορείτε να μαγειρέψετε σε καφετιέρα; (βίντεο)

Το ξέρατε ότι μπορείτε να μαγειρέψετε σε καφετιέρα; (βίντεο)

Αν πεινάσετε και δεν έχετε κουζίνα, μπορείτε να φτιάξετε ολοκληρωμένα γεύματα στην καφετιέρα σας. Αρκεί να την πλύνετε καλά μετά, για τον καφέ σας…

Και μακαρόνια, και τοστ, και κεφτεδάκια, και σολομό, και λουκάνικα… Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ότι όλα αυτά τα φαγητά – και πολλά ακόμα – μπορούν να μαγειρευτούν αποκλειστικά με τη χρήση της καφετιέρας!

Με λίγο νερό και πολύ… φαντασία, αυτά τα γεύματα ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά στομάχια. Κανείς δεν καταλαβαίνει την διαφορά από μία κανονική κουζίνα, αφού η καφετέρια λειτουργεί εξαιρετικά ως υποκατάστατο!

Λίγο νερό που βράζει και η καφετέρια κάνει θαύματα. Ό,τι λαχταρά το στομάχι σας, αρκεί να τοποθετήσετε λίγο νερό, ύστερα να αρχίσει το βράσιμο και είναι έτοιμο. Βέβαια, τα λουκάνικα σε μια κανονική κουζίνα θέλουν δέκα λεπτά, αλλά στην καφετιέρα θέλουν μία ολόκληρη ώρα!

Ποιος είπε όμως ότι η καφετιέρα φτιάχνει μόνο καφέ… Είναι η καλύτερη λύση για τους φοιτητές που δεν έχουν κουζίνα! Αρκεί να την πλύνουν καλά μετά το μαγείρεμα, γιατί διαφορετικά, η μυρωδιά του καφέ τους δεν θα είναι και πολύ ευχάριστη!

Δείτε στο βίντεο πώς να φτιάξετε 4 απλά γεύματα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=QnF1jmxAC3E

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.