ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επικός Μπόρατ: Επεισε κριτικό εστιατορίου πως τρώει ανθρώπινο κρέας (βίντεο)

Επικός Μπόρατ: Επεισε κριτικό εστιατορίου πως τρώει ανθρώπινο κρέας (βίντεο)

Ο απίστευτος Sascha Baron Cohen κατάφερε να πείσει έναν από τους γνωστούς κριτικούς εστιατορίων όχι απλά να φάει μοσχάρι από ένα προφυλακτικά, αλλά να δοκιμάσει και ένα πιάτο από ανθρώπινο κρέας.

Ο Sascha Baron Cohen είναι ασταμάτητος και δεν κολλάει πουθενά, κάτι που το καταλάβαμε καλά όταν εξέθεσε τους ρατσιστές στις ΗΠΑ, αλλά και το λόμπι των όπλων.

Αυτή τη φορά στο… στόχαστρο του «Μπόρατ» μπήκε ένας κριτικός εστιατορίων, ο Bill Jilla, ο οποίος δέχθηκε να δοκιμάσει τις δημιουργίες ενός Chef, ο οποίος είχε περάσει 21 χρόνια στην φυλακή.

Το πρώτο πιάτο λοιπόν που του παρουσιάσει περιλαμβάνει κομμάτια ψωμιού για τοστ με αρακά από πάνω, όμως τα καλά αρχίζουν από εκείνο το σημείο και μετά.

Το δεύτερο, όπως του εξηγεί συνοδεύεται από μία ιστορία. Όταν λοιπόν ήταν στη… στενή ήθελε να μαγειρέψει μοσχάρι, αλλά δεν μπορούσε να βρει, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να καταφύγει σε άλλες μεθόδους.

Απευθύνθηκε λοιπόν σε έναν κρατούμενο, τον Άντι το «Μουλάρι», ο οποίος μετέφερε το κρέας στον πρωκτό του σε ένα προφυλακτικό. Μάλιστα όπως εξήγησε όπως περπατούσε, ταυτόχρονα έκανε μασάζ στο μοσχάρι, με αποτέλεσμα όταν μαγειρεύτηκε να είναι πολύ τρυφερό.

Το τρίτο τώρα, το οποίο ήταν και το καλύτερο, ήταν ανθρώπινο κρέας… Μάλιστα όπως είπε ήταν από χορτοφάγο Κινέζο, καθώς η ασιατική χώρα έχει θεσπίσει νόμο που επιτρέπει σε όσους θέλουν να δωρίζουν το κρέας τους.

Το κορυφαίο σε όλα αυτά, είναι πως ο κριτικός του dinnerreviews.com, τα δοκίμασε όλες, χωρίς ενδοιασμούς, βρίσκοντάς τα καταπληκτικά, όπως μπορείτε να δείτε και στο video.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=w37jXNvN9Hg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.