Υλικά συνταγής
440γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
1½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
320γρ. βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
200γρ. ζάχαρη
1 αυγό μεγάλο
1 κ.σ. γάλα
1 πορτοκάλι (ξύσμα)
1 λεμόνι (ξύσμα)
2 βανίλιες
500γρ. ζαχαρόπαστα λευκή
χρώματα ζαχαροπλαστικής υγρά (χρώματα της επιλογής σας)
λίγη άχνη ζάχαρη
Διαδικασία συνταγής
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο για 4-5 λεπτά. Προσθέτουμε το αυγό, το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το χτύπημα για 1 λεπτό.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.