O πρώτος που θα δοκιμάσει το νέο έδεσμα παίρνει… 22.000 ευρώ – Χαμός με αλυσίδα fast-food

O πρώτος που θα δοκιμάσει το νέο έδεσμα παίρνει… 22.000 ευρώ – Χαμός με αλυσίδα fast-food

Μια γνωστή αλυσίδα burger το έχει πάρει κατάκαρδα που δεν είναι γνωστή για τα burger με κοτόπουλο.

Ο λόγος για την Burger King, η οποία δεν θα κάνει λέει καμία προωθητική ενέργεια για το νέο της προϊόν με κοτόπουλο Crispy Chicken Burger.

Αλλά θα πληρώσει απλώς κάποιον 22.000 ευρώ για να είναι ο πρώτος που θα βυθίσει τα δόντια του εντός του!

Στο βίντεο μάλιστα παίζει ο ίδιος ο γενικός διευθυντής της Burger King στη Βρετανία, Alasdair Murdoch, καλώντας τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή. «Αυτό μπορεί να είναι το πιο γελοίο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», παραδέχεται, «είμαι έτοιμος να προσφέρω σε έναν πραγματικό άνθρωπο 20.000 λίρες για να φάει μια μπουκιά από το chicken burger».

Για να συμμετέχει κάποιος στη δοκιμασία, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κινηματογραφήσει τον εαυτό του παριστάνοντας πως τρώει ένα burger. Και να το μοιραστεί σε Twitter, Facebook ή Instagram (με το hashtag #BK20bite), ώστε να το δουν οι κριτές…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.