Υλικά συνταγής
2½ φλιτζ. αλεύρι κοσκινισμένο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένο
4 αυγά
2 φλιτζ. ζάχαρη
2 κ.σ. κακάο άγλυκο κοσκινισμένο
1 φλιτζ. γάλα
1 φλιτζ. σταφίδες
½ φλιτζ. κράνμπερι (προαιρετικά)
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)
1 κ.γ. κανέλα
άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα
Διαδικασία συνταγής
Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, το κακάο και την κανέλα. Σε άλλο μεγάλο μπολ ή στον κάδο του μίξερ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίζουν (το λιγότερο για 5 λεπτά).
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.