ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Restaurant Indi-go: Κορυφαία εμπειρία ινδικών γεύσεων στην Γλυφάδα

Restaurant Indi-go: Κορυφαία εμπειρία ινδικών γεύσεων στην Γλυφάδα

Τα ινδικά εστιατόρια στην Αθήνα είναι λίγα, τα καλά ινδικά εστιατόρια, είναι ελάχιστα. Το μοναδικό των νοτίων προαστίων ινδικό εστιατόριο, το Indi-go ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.

Ο χώρος πολύ προσεκτικά διακοσμημένος όμορφος, σε παραπέμπει σίγουρα στον πολιτισμό της Ινδίας. Τα σκεύη και τα διακοσμητικά είναι εμφανώς γνήσια ινδικά… όπως άλλωστε αρμόζει σε τέτοιου είδους εστιατόριο.

Αποτελεί το μοναδικό των νοτίων προαστίων με πάνω από 40 γευστικές προτάσεις, όλες καλομαγειρεμένες με δυνατότητα επιλογής για το πόσο spicy θα είναι το κάθε πιάτο, βοηθώντας ακόμη και τους πιο δύσκολους με τα καυτερά να μπορούν να δοκιμάσουν.

Δοκιμάστε σίγουρα ψητό κεμπάπ σε φούρνο ταντούρι, τραγανά πάπανταμ και τα κούλτσα με κρεμμύδι (ένα είδος πίτας) και σαμόζα με λαχανικά. Εκεί που η κουζίνα τους δίνει ρεσιτάλ είναι οι μαύρες φακές Νταλ Μακνί που σιγοβράζουν ώρες με κρεμμύδι, τζίντζερ, σκόρδο και τομάτα και είναι μελωμένες. Ένα ακόμα ατού του εστιατορίου, το εξαιρετικό χύμα κρασί του.

Indi-go: Κωνσταντινουπόλεως 15, Γλυφάδα, Τηλ: 210 9680 643

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.