ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλο όνομα της ΑΕΚ ο νέος παρουσιαστής του Open TV (φωτο)

Μεγάλο όνομα της ΑΕΚ ο νέος παρουσιαστής του Open TV (φωτο)

Το Open TV ετοιμάζεται ν’ «αντικαταστήσει» το Epsilon σε λίγες μέρες και θέλει, φυσικά, να… ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό τοπίο, κάνοντας από πολύ νωρίς τη διαφορά. Γι’ αυτό, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ετοιμάζεται να προβεί σε μια κίνηση που θα κάνει θραύση και θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Ως γνωστόν, ένας από τους πυλώνες στους οποίους θα στηριχτεί το νέο πρόγραμμα του καναλιού είναι τ’ αθλητικά. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως το Open TV έχει τα δικαιώματα της Εθνικής Ελλάδος μέχρι και το 2022.

Οι ιθύνοντες του σταθμού, όμως, ετοιμάζουν πυρετωδώς και την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, η οποία θα έχει ως κεντρικό της θέμα τα τεκταινόμενα στην Superleague.

Έτσι, προκειμένου να την ενισχύσουν, είναι έτοιμοι να προβούν στην απόλυτη… βόμβα της σεζόν, φέρνοντας στο ρόλο του κεντρικού σχολιαστή της εκπομπής έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος και, παράλληλα, τη σημαία της ΑΕΚ για πολλά χρόνια.

Ποιος είναι αυτός;

Ο Ντέμης Νικολαΐδης! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dailymedia, ο πρώην επιθετικός και πρόεδρος της Ένωσης βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να πάρει θέση στο πάνελ της εκπομπής. Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς αυτή είναι κίνηση- ματ από το Open, καθώς μπορεί ο Ντέμης να είναι «συνυφασμένος» με την ΑΕΚ, όμως είναι ένας άνθρωπος που έχει την εκτίμηση όλων των φιλάθλων ανεξαρτήτως ομάδας, καθώς ουδέποτε δίσταζε να μιλήσει έξω από τα δόντια.

Πέραν της «βόμβας» Νικολαΐδη, ωστόσο, οι υπεύθυνοι του αθλητικού προγράμματος έχουν στο μυαλό τους ακόμα δύο πολύ δυνατά ονόματα, μιας και είναι σαφές πως θέλουν η εκπομπή να είναι πολυσυλλεκτική και ν’ ακούγονται διαφορετικές φωνές.

Έτσι, βρίσκονται σε συζητήσεις και με αντίστοιχη θρυλική μορφή του Ολυμπιακού, ενώ προσεγγίζουν και «τρανταχτό» όνομα από το χώρο του Παναθηναϊκού, ούτως ώστε να γίνει πράξη η… πολυφωνία.

Καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, πως το Open TV μπαίνει αποφασισμένο στη μάχη της τηλεθέασης μόλις ανοίξει τις τηλεοπτικές του πόρτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η τεράστια «μεταγραφή» που πάει να γίνει με τον Ντέμη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.