ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έξι φαγητά που δεν πρέπει να ζεσταίνετε στον φούρνο μικροκυμάτων

Έξι φαγητά που δεν πρέπει να ζεσταίνετε στον φούρνο μικροκυμάτων

Ο φούρνος μικροκυμάτων αποτελεί την τέλεια λύση για να ζεστάνετε στο άψε σβήσε το κρύο φαγητό σας και να το απολαύσετε. Το ρύζι, οι σούπες και τα λαχανικά αποτελούν τις καταλληλότερες τροφές για αυτήν την διαδικασία, όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες που είναι καλύτερο να τις ξαναζεστάνετε είτε στην κατσαρόλα, είτε στον φούρνο. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά, σε ποια φαγητά καλύτερα να αποφεύγετε αυτήν την τακτική .

Τηγανιτό κοτόπουλο: Βάλτε το σε ένα μικρό ταψάκι ή σε μια λαδόκολλα, καλύψτε το με αλουμινόχαρτο και αφήστε το στον φούρνο σας στους 190 βαθμούς για 10 λεπτά. Ψήστε το μέχρι να δείτε την πέτσα του να γίνεται τραγανή.

Πίτσα: Βάλτε τα κομμάτια που θέλετε να ζεστάνετε στον φούρνο σας στους 190 βαθμούς και βγάλτε τα όταν το τυρί αρχίσει να λιώνει.

Μακαρονάδες: Αν έχουν σάλτσες με κρέμα γάλακτος, μπορεί όταν τις ζεστάνετε ξανά να πάρουν μια λασπώδη μορφή, για αυτό βάλτε τα μακαρόνια σας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τοποθετήστε το σε μέτρια με χαμηλή φωτιά ρίχνοντας λίγο λάδι από επάνω και τσεκάροντας τα συχνά, μέχρι να πάρουν την θερμοκρασία που θέλετε. Αν η μακαρονάδα σας έχει σάλτσα ντομάτας, μπορείτε να την ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς πρόβλημα.

Μπριζόλες: Κόψτε κομματάκια αυτές που απέμειναν από το γεύμα σας και ρίξτε τα σε ένα τηγάνι για σοτάρισμα με λίγο λάδι σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να πάρουν ένα καφέ χρώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τηγανιτές πατάτες: Δυστυχώς, δεν υπάρχει τεχνική για να τις ζεστάνετε και να μην χάσουν την νοστιμιά τους, όμως ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε, είναι να ρίξετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι για σοτάρισμα και να προσθέσετε τις πατάτες, τις οποίες ουσιαστικά θα ξανατηγανίσετε, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα και να δείξουν τραγανές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.