ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η άγνωστη μπίρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο (βίντεο)

Η άγνωστη μπίρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο (βίντεο)

Υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να μην έχεις ακούσει ποτέ ξανά το όνομα της στην ζωή σου, αυτή η μπίρα όμως έχει καταφέρει να κάνει παγκόσμια επιτυχία και να πωλείται σαν τρελή.

Ο λόγος για την μπίρα Snow, η οποία έρχεται από την Κίνα και σύμφωνα με τα σχόλια του Rate Beer χαρακτηρίζεται από μια λεπτή και ανθρακούχα γεύση. Παράγεται από τις εταιρείες SABMiller και την China Resources & Enterprise και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι πωλήσεις της έχουν αυξηθεί κατά 573% από το 2005. Επιπλέον, κατείχε την 11η θέση σε πωλήσεις παγκοσμίως σύμφωνα με το Bloomberg. Πλέον δε κατέχει το 5,4% της αγοράς σε όλον τον πλανήτη.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός που κατάφερε να κάνει αυτήν την μπίρα πρώτη πέραν από την ωραία γεύση της, είναι και η τιμή της η οποία είναι πολύ χαμηλή. Πιο συγκεκριμένα, ένα λίτρο μπίρας Snow κοστίζει γύρω στο 1 δολάριο.

Σε περίπτωση λοιπόν που ακούσεις για την μπίρα Snow, τώρα ξέρεις πόσο δημοφιλής είναι στον εξωτερικό, αλλά γνωρίζεις και για τα τρελά κέρδη που αποφέρει στις εταιρείες παρασκευής της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.