ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό είναι το «κόλπο» για να μη στεγνώσει το κοτόπουλο στο ψήσιμο

Αυτό είναι το «κόλπο» για να μη στεγνώσει το κοτόπουλο στο ψήσιμο

Μια από τις πιο αγαπημένες μαμαδίστικες συνταγές είναι το κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο. Τις περισσότερες φορές όμως, αντί για ένα ζουμερό και λαχταριστό κρέας όπως το έχετε συνηθίσει στα οικογενειακά τραπέζια, το κοτόπουλο γίνεται στεγνό και σκληρό.

Υπάρχει όμως ένα τρόπος για να σταματήσει αυτή η κατάσταση και να μπορείτε επιτέλους να μαγειρέψετε το πιο juicy φαγητό του κόσμου, απλά, εύκολα και ανέξοδα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τοποθετήσεις κάτω από το ταψί με το κοτόπουλο μια πολύ μικρή κατσαρόλα με νερό και λάδι. Έτσι, το κρέας σου θα έχει συνέχεια υγρασία, ενώ αν θέλεις έξτρα νοστιμιά στο γεύμα σου, μπορείς να γεμίσεις το κοτόπουλο με φέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα τρελάνεις τους πάντες με την μαγειρική σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.