ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πασίγνωστη εταιρία εστίασης κλείνει 500 καταστήματα – Θα εστιάσει στην επέκταση του delivery

Πασίγνωστη εταιρία εστίασης κλείνει 500 καταστήματα – Θα εστιάσει στην επέκταση του delivery

Να κλείσει τα εστιατόρια της στην Αμερική και να εστιάσει στην ανάπτυξη του delivery και στο carryout αποφάσισε η Pizza Hut.

Η απόφαση του μεγάλου κολοσσού στον τομέα της εστίασης σύμφωνα με τα στοιχεία της θυγατρικής Yum!Brands υπάρχουν ήδη 7.496 εστιατόρια στις ΗΠΑ και η απόφαση του λουκέτου αναμένεται να επηρεάσει τα 500 μέσα στους επόμενους δύο μήνες, όπως αναφέρει το Today.com.

Η επιβίωση στην αγορά φαίνεται πως στάθηκε δύσκολη. «Η κίνηση αυτή θα ενισχύσει την βιομηχανία της Pizza Hut στις ΗΠΑ και θα θέσει τις βάσεις για μια μακροχρόνια ανάπτυξη» είπε ο πρόεδρος της θυγατρικής εταιρείας David W. Gibbs στο foodbusiness.net.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι δύσκολο να υπολογιστεί πότε θα κλείσει το εκάστοτε κατάστημα και πότε θα αντικατασταθεί. «Θα υπάρξουν κενά σε ορισμένα από αυτά, αλλά σίγουρα ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να τα ελαχιστοποιήσουμε» είπε ο Gibbs.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα KFC και τα Taco Bell, που ανήκουν και αυτά στην Yum!Brands, εστιάζουν επίσης στην ανάπτυξη του delivery. Τα KFC, που συνεργάζονται με την Grubhub, έχουν 2.300 εστιατόρια που κάνουν delivery, ενώ τα Taco Bell 4.500.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.