ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Skroutz ετοιμάζεται να «χτυπήσει» το delivery φαγητού – Τι ετοιμάζει

Η Skroutz ετοιμάζεται να «χτυπήσει» το delivery φαγητού – Τι ετοιμάζει

«Σφήνα» στους μεγάλους παίκτες του online delivery φαγητού φιλοδοξεί να μπει από το φθινόπωρο η Skroutz.

Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης προϊόντων, μετά την δοκιμαστική περίοδο, ετοιμάζεται να λανσάρει και επίσημα την πλατφόρμα Skroutzfood στα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο να κερδίσει σημαντικό μερίδιο στην αναπτυσσόμενη αγορά του online delivery φαγητού, η οποία υπολογίζεται πως ξεπερνάει τα 300 εκατ. ευρώ.

Πηγές της Skroutz δηλώνουν αισιόδοξοι για το νέο εγχείρημά τους, σημειώνοντας πως τα μηνύματα από τους περίπου δυο μήνες δοκιμαστικής λειτουργίας της πλατφόρμας ήταν άκρως ικανοποιητικά.

Συγκεκριμένα, στην πλατφόρμα του Skroutzfood έχουν ενταχθεί ήδη 550 με 600 επιχειρήσεις εστίασης στις 13 περιοχές των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας ενώ σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται 150 με 200 παραγγελίες. Αριθμός ιδιαίτερα ενθαρρυντικός για την περίοδο του καλοκαιριού.

Αυτή τη στιγμή, η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Γαλάτσι, Ηράκλειο, Λαμπρινή, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ψυχικό, Πεύκη, Πολύδροσο, Χαλάνδρι και Χολαργός ενώ μέχρι το επίσημο λανσάρισμα σχεδιάζεται να προστεθούν και περιοχές του κέντρου, όπως το Σύνταγμα και το Παγκράτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, στόχος είναι οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στην πλατφόρμα να ξεπεράσουν τις 1.000 σε ένα μήνα από σήμερα ενώ θα υπάρξουν και αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου της εστίασης, τα οποία θα λειτουργήσουν ως «μαγνήτης» για την προσέλκυση νέων καταναλωτών. Ήδη, όπως μεταφέρεται αρμοδίως υπάρχουν κατ’ αρχήν συμφωνίες, οι οποίες μένει να οριστικοποιηθούν. Δέλεαρ για όσες επιχειρήσεις θέλουν να ενταχθούν στη νέα πλατφόρμα του Skroutz είναι και η κατά πολύ μικρότερη προμήθεια που θα χρεώνει σε σχέση με τις υφιστάμενες πλατφόρμες του χώρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.