ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πως καθαρίζεις με εύκολο τρόπο το σκόρδο χωρίς να το ακουμπήσεις καν (βίντεο)

Πως καθαρίζεις με εύκολο τρόπο το σκόρδο χωρίς να το ακουμπήσεις καν (βίντεο)

Και ποιος δεν αγαπά ένα ζεστό και τραγανό σκορδόψωμο; Κανείς όμως δεν θέλει να καθαρίσει το σκόρδο και να βρωμάνε τα χέρια του για μέρες!

Για καλή μας τύχη, η γνωστή σε όλους σεφ, Martha Stewart, έχει το απόλυτο μυστικό για να καθαρίζουμε σκόρδο χωρίς καν να το ακουμπάμε! Δεν χρειάζεται ούτε να έχεις κάποιο ειδικό εργαλείο, ούτε είσαι γνώστης κάποιας πολύπλοκης τεχνικής. Κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή The Today Show, η Martha αποκάλυψε πως το μόνο που χρειάζεσαι είναι δύο μεταλλικά μπολ!

Ρίξε μεριές σκελίδες σε ένα από τα μπολ και ύστερα τοποθέτησε το άλλο μπολ από πάνω. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε όλη σου τη δύναμη για να τα κουνήσει μπρος πίσω. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα δεις ότι το σκόρδο θα έχει καθαριστεί τέλεια! Κάπου εδώ να σού πούμε ότι το ίδιο ακριβώς μπορείς να πετύχεις και αν βάλεις το σκόρδο μέσα σε ένα βάζο με καπάκι ή σε ένα σέικερ και το χτυπήσεις καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.