ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κι όμως τρώμε λάθος την πίτσα: Aυτός είναι ο σωστός τρόπος σύμφωνα με τους ειδικούς (φωτο)

Κι όμως τρώμε λάθος την πίτσα: Aυτός είναι ο σωστός τρόπος σύμφωνα με τους ειδικούς (φωτο)

Την πίτσα είτε την τρως από την κορυφή του τριγώνου και καταλήγεις στο ζυμάρι ή από το ξεροψημένο ζυμάρι και καταλήγεις στην κορυφή.

Όποιον, όμως, από τους παραπάνω τρόπους και να ακολουθούμε, ένας ειδικός έρχεται να μας πει πως τρώμε την πίτσα εντελώς μας εντελώς λάθος. Ο ειδικός πίτσας Ντάνιελ Γιανγκ, ο οποίος έχει βρεθεί δίπλα στον γκουρού Εντσο Κόκια, αποκαλύπτει τον σωστό τρόπο και δεν είναι κάτι που φανταζόμαστε.

Ο βέλτιστος τρόπος να φάμε την πίτσα μας είναι να την διπλώσουμε σαν πορτοφόλι. Δίπλωσε την στα δύο και μετά φέρε τη μία άκρη στην άλλη. Αυτός είναι και ο τρόπος που σερβίρεται στους δρόμους της Νάπολη.

Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύουμε τα υλικά από το να πέσουν κάτω και απολαμβάνουμε την πίτσα μας στο μέγιστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.