ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτό είναι το ακριβότερο ουίσκι του κόσμου – Για ποιο λόγο κοστίζει τόσο;

Αυτό είναι το ακριβότερο ουίσκι του κόσμου – Για ποιο λόγο κοστίζει τόσο;

Το ουίσκι είναι ένα ποτό που πολύς κόσμος στον πλανήτη λατρεύει και είναι γνωστό ότι όσο πιο παλιό είναι, τόσο πιο καλό και ακριβό. Υπάρχει όμως και ένα ουίσκι, που δεν έχει καμία σχέση με όλα τα άλλα και η τιμή του απευθύνεται μόνο σε εκείνους που έχουν δισεκατομμύρια.

Πρόκειται για το ακριβότερο ουίσκι του κόσμου, του οποίου η φιάλη πουλήθηκε για το αστρονομικό ποσό των 872.000 ευρώ! Το εν λόγω μπουκάλι, είναι της επωνυμίας Macallan, ενώ η ηλικία του είναι 60 ετών και δημοπρατήθηκε από τον Bonhams στο Χονγκ Κονγκ, το Μάιο του 2018. Η ετικέτα του δε, έχει σχεδιαστεί από τον γνωστό Βρετανό καλλιτέχνη Peter Blake, ο οποίος είχε δημιουργήσει το εξώφυλλο του δίσκου «Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band» των Beatles.

Αυτή η αγοραπωλησία όμως, δεν ήταν το ρεκόρ της ημέρας, καθώς δυο ώρες αργότερα μια ακόμα φιάλη Macallan πουλήθηκε για 950.00 ευρώ! Η δική της ετικέτα, ήταν φιλοτεχνημένη από τον Ιταλό καλλιτέχνη Valerio Adami.

Και οι δυο φιάλες πουλήθηκαν σχεδόν στην διπλάσια τιμή από εκείνη που είχαν προβλέψει οι εκτιμητές, ενώ αξίζει να μάθετε ότι, μονάχα 12 φιάλες Macallan είχαν παραχθεί και διατηρηθεί σε βαρέλι μέχρι και την εμφιάλωση τους, το 1986.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.