ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο αποτοξινωτικός χυμός που θα σε σώσει από τα πρηξίματα – Mάθε πως να τον φτιάξεις

Ο αποτοξινωτικός χυμός που θα σε σώσει από τα πρηξίματα – Mάθε πως να τον φτιάξεις

Κανείς δεν θέλει να έχει πρησμένη κοιλιά, ειδικά αν του αρέσει να φορά στενά ρούχα. Οι παράγοντες που οδηγούν σε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση είναι πολλοί, ανάμεσα τους οι ορμόνες, η δυσανεξία σε ορισμένες τροφές, αλλά και η κατακράτηση.

Εμείς όμως βρήκαμε τον χυμό που θα εξαφανίσει αυτά τα πρηξίματα και θα σε βοηθήσει να νιώσεις και πάλι άνετα με το σώμα σου. Μάθε πως μπορείς να τον φτιάχνεις και εσύ!

Υλικά που θα χρειαστείς:

  • Χυμός από 1 πορτοκάλι
  • Χυμός από 1 γκρέιπφρουτ
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 μπανάνα
  • 1 ποτήρι φυσικός χυμός ανανά
  • 1 κουταλιά μέλι
  • Λίγη κανέλλα

Τρόπος παρασκευής:
Χτυπάτε στο blender όλα τα υλικά μαζί, προσθέτοντας 6-7 παγάκια. Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί, το βάζετε σε ένα ποτήρι και καταναλώνετε αμέσως, προτού οξειδώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Extra tip: Ο συγκεκριμένος χυμός είναι κατάλληλος για δίαιτα, αφού είναι διουρητικός και απομακρύνει κάθε είδους τοξίνη από τον οργανισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.