Είδος προς… εξαφάνιση οι τηγανιτές πατάτες;

Είδος προς… εξαφάνιση οι τηγανιτές πατάτες;

Όπως είναι γνωστό, οι τηγανητές πατάτες είναι η αρχή και τέλος των διατροφικών μας συνηθειών. Δεν είμαστε υπερβολικοί, είμαστε απλά ρεαλιστές και άτομα που αποδέχονται πως η ζωή τους θα ήταν χειρότερη χωρίς αυτές τις υπέροχες ξανθές και μακρόστενες λιχουδιές.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα τα οποία μας έκαναν να σκεφτούμε δύο φορές την ύπαρξή μας σε αυτό τον κόσμο. Αν έστω και ένα από αυτά τα δυστοπικά σενάρια πραγματοποιηθούν, τότε είμαστε σίγουροι πως θα υπάρξουν παγκόσμιες κοινωνικοπολιτικές αναταραχές.

Η ανυπέρβλητη μοναδικότητα της τηγανητής πατάτας
Η αρχή φυσικά έγινε από τις ΗΠΑ. Εκεί, λοιπόν, υπήρξε πτώση της παραγωγής πατάτας κατά 6% ενώ και στον Καναδά η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη. Οι βροχές και οι χιονοθύελλες δεν ήταν με το μέρος τους.

Όταν μια χώρα όπως η Αμερική η οποία υπεραγαπά την τηγανητή πατάτα ανησυχεί, τότε ανησυχεί και ολόκληρος ο κόσμος. Κάπου εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση και να σε καθησυχάσουμε αλλά και να ηρεμήσουμε και εμείς μαζί με εσένα.

Όχι, δεν απειλούμαστε με άμεση εξαφάνιση της τηγανητής πατάτας και αν και υπήρξε πτώση στην Αμερική, υπάρχει αρκετή πατάτα στην Ευρώπη για να καλύψει τόσο τις ανάγκες τους όσο και τις δικές μας. Αυτή η πτώση, άλλωστε, οφείλεται στη φετινή κακοκαιρία. Τέλος στα καταστροφικά σενάρια, θα έχεις και αύριο ένα πιάτο μπροστά σου. Αν είσαι τυχερός, θα βρεις κάτι τέτοιο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.