ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κάτω οι γκουρμεδιές: Τα 2 υλικά που δεν πρέπει να βάλεις ποτέ στα γεμιστά σου (φωτο)

Κάτω οι γκουρμεδιές: Τα 2 υλικά που δεν πρέπει να βάλεις ποτέ στα γεμιστά σου (φωτο)

Σε μια εποχή που την μαγειρική ή καλύτερα, τη γαστρονομία, την έχουμε αναγάγει σε επιστήμη δεν θα γινόταν να μην υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. Οι μάγειρες συζητούν για τα πιάτα τους με ύφος που θα οφείλει να έχει μόνο κάποιος που σώζει ζωές και ανοίγει εγκεφάλους, ας μην κρυβόμαστε.

Όλοι μας εντυπωσιαζόμαστε με το ύφος των επίδοξων μαγείρων στα talent shows, όχι;

Λόγω της τόσης προβολής που έχει πάρει η μαγειρική τα τελευταία χρόνια είναι λογικό πως ακόμα και οι άνθρωποι που μαγειρεύουν στο σπίτι τους, έχουν αλλάξει συνήθειες. Τι θα πει αυτό;

Πως βάλαμε στη ζωή μας τον κουρκουμά, πως τα μακαρόνια τα βράζουμε λιγότερο, πως και κινόα δοκιμάσαμε, πως βάλαμε στην ίδια πρόταση τη λέξη παστίτσιο και τη λέξη αποδομημένο.

Όμως αρκετά! Κάπου εδώ πρέπει να τραβήξουμε την διαχωριστική γραμμή, πόσο μάλλον όταν μας «πειράζουν» τα αγαπημένα μας γεμιστά.

Όχι δεν θα ασχοληθούμε με το δίπολο «με κιμά ή χωρίς», αυτό έγκειται στα προσωπικά γούστα του καθενός. Αυτό που όλους μας ενώνει όμως στο θέμα αυτό είναι πως η γκουρμέ κοινότητα πάει να βάλει στα γεμιστά μας 2 υλικά που δεν πρέπει να μπουν ποτέ.

Θαλασσινά

Γεμιστά με θαλασσινά λέει η συνταγή και εμείς πραγματικά θέλουμε να βγάλουμε τα μάτια μας, όχι απλά να μην δοκιμάσουμε. Τα θαλασσινά είναι υπέροχα για τα πάντα εκτός για να μπουν στην αγαπημένη σου γεμιστή ντομάτα και να την αλλοτροιώσει. Ναι, μπορεί να είναι πεντανόστιμά, δεν λέμε το αντίθετο. Απλά τα γεμιστά είναι ιδέα και πρέπει να μένουν όπως τα ξέραμε.

Κάσιους, καρύδια και λοιποί ξηροί καρποί

Τα γεμιστά δεν είναι γαλοπούλα και αυτό πρέπει αν το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Τι θα πει γεμιστά με σταφίδες, κάσιους και καρύδια; Βάλαμε τους ξηρούς καρπούς στις σαλάτες μας για να τρώγονται πιο ευχάριστα, τα γεμιστά μας όμως δεν χρειάζονται φτιασίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο Be Like You

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.