ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το κόλπο για να διατηρηθεί για έως και 10 μέρες φρέσκο το ψωμί (βίντεο)

Το κόλπο για να διατηρηθεί για έως και 10 μέρες φρέσκο το ψωμί (βίντεο)

Μια γυναίκα βρήκε έναν πραγματικά απίθανο τρόπο προκειμένου να διατηρεί το ψωμί της φρέσκο για έως και 10 ημέρες.

Το ψωμί, όπως ξέρουμε, μπορεί να μουχλιάσει και να χαλάσει πολύ εύκολα και γρήγορα. Μετά από 2-3 μέρες, γίνεται σκληρό και μπαγιάτικο.

Πώς μπορούμε όμως να κάνουμε το ψωμί μας να διατηρηθεί φρέσκο για περισσότερο καιρό;

Μια μητέρα βρήκε το απόλυτο τρικ που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε μια σελίδα στο Facebook, το «So yummy», βλέπουμε την γυναίκα να βάζει μέσα στο σακουλάκι με το ψωμί του τοστ ένα κομμάτι σέλερι.

(Δες το απίθανο κόλπο στο 0:50”)

Στη συνέχεια, κλείνει καλά το σακουλάκι και το βάζει πίσω στο ψυγείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν θέλει να το ξαναχρησιμοποιήσει σε λίγες μέρες, το ψωμί θα έχει διατηρηθεί τέλειο καθώς θα έχει απορροφήσει την υγρασία από το σέλερι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.