Αυτά τα βίντεο θα σε κάνουν… να μην ξαναφάς φράουλες!

Αυτά τα βίντεο θα σε κάνουν… να μην ξαναφάς φράουλες!

Μπορεί να είναι πολλοί αυτοί που αγαπάνε τις φράουλες, όμως ένα πείραμα θα τους κάνει να… αλλάξουν γνώμη.

Η νέα μόδα στα social media που λέγεται Tik Tok, δεν βγάζει μόνο ταλέντα στο χορό αλλά κάνει και αποκαλύψεις! Σήμερα η Daily Mail, δημοσιεύει βίντεο από λογαριασμούς στο tik tok όπου μετά από την ανακάλυψη της συγγραφέως Krista Torres, έκαναν όλοι το πείραμα που αποκάλυψε κάτι αηδιαστικό στις φράουλες!

Συγκεκριμένα η συγγραφέας δημοσίευσε βίντεο όπου βάζοντας τις φράουλες σε νερό με αλάτι σε λίγη ώρα άρχιζαν να βγαίνουν μικρά σκουλικάκια και διάφορα άλλα μικροσκοπικά έντομα. Και για να μη σκεφτούμε το λογικό ότι ήταν τυχαίο, το πείραμα έκαναν και άλλες κυρίες όπου και κει σε λίγη ώρα εμφανίστηκαν στις φράουλες …ζουζούνια!

Μετά την αποκάλυψη άρχισαν τα σχόλια με πολλούς… άφωνους και αηδιασμένους πρώην εραστές της φράουλας να κάνουν το πείραμα και να ανακαλύπτουν δυσάρεστα ευρήματα! Μάλιστα πολλοί δήλωσαν ότι το tik tok τους έμαθε πως να … πλένουν τις φράουλες!

Δες τα βίντεο

@callmekristatorres

WAIT FOR IT… Still trying to think happy thoughts today. #fyp #foryou #strawberrieswithbugs #bugsinstrawberries #rednoseday #got2bhome

♬ original sound – Krista Torres

@31toni

Wash ur fruit I guess …. or don’t 🤤 the flavor is immaculate 🐛💖 #fruit #bugs #strawberry

♬ original sound – 31toni

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.