ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτό είναι το φαγητό που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τις 2.000 θερμίδες

Αυτό είναι το φαγητό που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τις 2.000 θερμίδες

Η πίτσα, είναι αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Μάλιστα, οι περισσότεροι, το έχουμε συνδυάσει με βράδια που μένουμε σπίτι με την παρέα μας παρακολουθώντας κάποια ταινία ή αγώνα ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, το φαγητό αυτό, πέρα από νόστιμο, είναι και μία «βόμβα» θερμίδων. Και αν δεν προσέξουμε, εύκολα μπορούμε να ξεπεράσουμε και τις 2.000 θερμίδες.

Με έξι κομμάτια πίτσας, χωρίς μάλιστα ιδιαίτερα υλικά μπορεί να ξεπεράσετε αυτό τον αριθμό θερμίδων πολύ εύκολα. Και αν το συνδυάσετε και με αλκοόλ, όπως πχ μπύρα, τότε ο αριθμός αυξάνεται κι άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα παραγγείλετε πίτσα, φροντίστε να είστε λίγο περισσότερο εγκρατής! Επίσης ένα κόλπο για να περιορίσετε τις θερμίδες είναι το εξής: Ακουμπήστε το κομμάτι σας πάνω σε μια χαρτοπετσέτα για να απορροφήσει το λάδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.