Με αυτά τα κόλπα θα παγώσεις την μπύρα σου πάρα πολύ γρήγορα!

Με αυτά τα κόλπα θα παγώσεις την μπύρα σου πάρα πολύ γρήγορα!

Επειδή η μπύρα είναι απολαυστική όταν είναι παγωμένη, εμείς σας δίνουμε τέσσερα κοπλάκια για να την παγώνετε… στο άψε σβήσε.

1. Αλάτι
Αυτό το κόλπο είναι προτιμότερο αν θέλεις να παγώσεις πολλές μπύρες μαζί. Παίρνουμε ένα μπολ και το γεμίζουμε με νερό και παγάκια. Στην συνέχεια ρίχνουμε λίγο αλάτι και τοποθετούμε τις μπύρες μέσα στο μπολ. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μην υποτιμάς την επιστήμη, καθώς το αλάτι έχει την ικανότητα να ρίχνει τους βαθμούς κελσίου πολύ γρήγορα και μας δίνει την δυνατότητα να απολαύσουμε τη μπύρα μας παγωμένη.

2. Παγάκια
Τα παγάκια μπορούν να παγώσουν τη μπύρα σου, αλλά παράλληλα θα την νερώσουν. Εξάλλου, ποιος βάζει παγάκια μέσα στη μπύρα του; Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις μπύρα αντί νερό στην παγοθήκη σου. Περιμένεις να παγώσουν και φυσικά όταν είναι έτοιμα μπορείς να προσθέσεις τα παγάκια στην μπύρα που ήδη πίνεις για ακόμα πιο παγωμένη αίσθηση.

3. Χαρτοπετσέτα
Αν θέλεις η μπύρα σου να παγώσει γρήγορα, το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια χαρτοπετσέτα ή χαρτί κουζίνας. Βρέξε το χαρτί και τύλιξε το μπουκάλι της μπύρας σε όλη του την επιφάνεια. Προσπάθησε να καλυφθεί όσο το δυνατό περισσότερο. Βάλε την μπύρα στην κατάψυξη για 5 έως 15 λεπτά και είσαι έτοιμος. ‘Οταν αφαιρέσεις το χαρτί, η μπύρα σου θα είναι παγωμένη όσο η Ρωσία Δεκέμβριο μήνα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4. Κανάτα
Αν δεν πίνεις γρήγορα την μπύρα σου, τότε αυτό το κόλπο είναι για σένα. Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί από εμάς όταν βγαίνουμε με την παρέα μας παραγγέλνουμε μπύρα σε κανάτα. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι στα μεσοδιαστήματα η μπύρα μας ζεσταίνεται. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πλαστικό ποτήρι και παγάκια. Γεμίζεις το ποτήρι με παγάκια και το βάζεις μέσα στην κανάτα. Αυτό θα επιπλέει και θα κρατήσει τη μπύρα σου παγωμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.