Κι όμως γίνεται: To έξυπνο κόλπο για να κόψετε το καρπούζι σε φέτες χωρίς μαχαίρι (βίντεο)

Κι όμως γίνεται: To έξυπνο κόλπο για να κόψετε το καρπούζι σε φέτες χωρίς μαχαίρι (βίντεο)

Για να κόψεις το καρπούζι σου το μόνο που χρειάζεσαι είναι οδοντικό νήμα. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το οδοντικό νήμα μπορεί να κόψει τη σάρκα του καρπουζιού σε άψογες φέτες, στον ίδιο χρόνο που θα σου έπαιρνε για να το κάνεις με μαχαίρι.

Ένα βίντεο από το Food & Wine, μας δείχνει πόσο εύκολα κόβεται το καρπούζι με οδοντικό νήμα, σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το μόνο που κάνεις δηλαδή είναι να πάρεις ένα μεγάλο κομμάτι από οδοντικό νήμα και με μία κίνηση να διαχωρίσεις αρχικά τη σάρκα από τη φλούδα και στη συνέχεια, να «κόψεις» τη φέτα του καρπουζιού σε μικρότερες μερίδες.

Δες και στο βίντεο πόσο απλή είναι η διαδικασία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.