ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με αυτό το κόλπο θα ανοίξεις μια κονσέρβα χωρίς ανοιχτήρι (βίντεο)

Με αυτό το κόλπο θα ανοίξεις μια κονσέρβα χωρίς ανοιχτήρι (βίντεο)

Επειδή κάποιες φορές μπορεί να χρειαστεί να ανοίξεις κάποια κονσέρβα, αλλά να μην έχεις εύκαιρο κάποιο ανοιχτήρι, το παρακάτω κόλπο θα σε σώσει.

Ο χρήστης DaveHax στο Youtube μας παρουσιάζει ένα μοναδικό κόλπο για να ανοίγουμε κονσέρβες με ένα από… κουτάλι!

Ας δούμε πώς το κάνει ο Dave:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

  • Πιάστε την κονσέρβα καλά με το ένα χέρι και το την βάση (το κυρίως μέρος) του κουταλιού στο άλλο.
  • Ασκώντας πίεση, τρίψτε την άκρη του κουταλιού κατά μήκος της μιας από τις ήδη χαραγμένες αυλακώσεις στο καπάκι της κονσέρβας, για να δημιουργήσετε ένα ρήγμα.
  • Χρησιμοποιήστε την άκρη του κουταλιού για να κόψετε λίγο-λίγο το καπάκι της κονσέρβας μέχρι να ανοίξει.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.