ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μοχίτο: Το κοκτέιλ που μισούν όλοι οι bartenders – Δείτε τον λόγο

Μοχίτο: Το κοκτέιλ που μισούν όλοι οι bartenders – Δείτε τον λόγο

Οι bartenders όλου το κόσμου έχουν ένα κοκτέιλ το οποίο – αν και σου αρέσει εσένα – δεν χαίρονται καθόλου όταν το παραγγέλνεις. Ποια είναι άραγε η αιτία;

Δεν μιλάμε για άλλο από το mojito και όσο για το λόγο που το κάνει τόσο αντιπαθές, είναι γιατί χρειάζεται πολύ χρόνο για να φτιαχτεί, όπως ανέφερε στο Bravo After Hours o διευθυντής του εστιατορίου Sur στο Hollywood.

Παραδοσιακά, λοιπόν, το mojito φτιάχνεται με 5 υλικά: λευκό ρούμι, ζάχαρη, χυμό λάιμ, σόδα και δυόσμο. Και μπορεί να μοιάζει απλό, αλλά οι bartenders, σου λέει, πρέπει να αφιερώσουν πολλή ώρα στην προετοιμασία του και όταν το μπαρ είναι γεμάτο κόσμο, που περιμένει να εξυπηρετηθεί, δεν θέλουν να χάνουν χρόνο με περίπλοκες συνταγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως συμβουλεύουν δε, αν θέλεις να πιεις το mojito σου και να μην εκνευρίσεις τον bartender, είναι καλύτερο να το παραγγείλεις σε χώρο όπου η μπάρα δεν είναι τόσο πολυάσχολη, όπως π.χ. σε ένα εστιατόριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.