ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Να πώς θα ξεπαγώσετε τον κιμά εύκολα και γρήγορα (βίντεο)

Να πώς θα ξεπαγώσετε τον κιμά εύκολα και γρήγορα (βίντεο)

Ο κιμάς είναι ένα προϊόν που καταναλώνεται ευρέως και τρώγεται και μαγειρεύεται εύκολα, ωστόσο η διαδικασία απόψυξής του μπορεί να πάρει χρόνο που δεν έχουμε στη διάθεσή μας.

Υπάρχει, όμως, ένα πανεύκολο κόλπο, ούτως ώστε να μη χρειάζεται αρκετή ώρα για το ξεπάγωμά του, ενώ παράλληλα μπορεί να εξοικονομήσει και χώρο στην κατάψυξη. Αυτό που θα χρειαστείτε, πέραν βέβαια του κιμά, είναι μία πλαστική σακούλα τροφίμων που να μπορεί να κλείνει αεροστεγώς, για να αποθηκευτεί το κρέας μέσα σε αυτήν.

Μόλις βάλετε μέσα τον κιμά και πριν κλείσετε τη σακούλα, αρχίστε να πιέζετε το κρέας, ούτως ώστε να απλωθεί σε όλον το χώρο της σακούλας. Έτσι, ο κιμάς θα παγώσει άμεσα, ενώ ανάλογα θα είναι και τα αποτελέσματα όταν θα θελήσετε να τον ξεπαγώσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.