ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τον γνωρίζατε; – Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξαναζεστάνετε την πίτσα

Τον γνωρίζατε; – Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξαναζεστάνετε την πίτσα

Στους περισσότερους αν όχι σε όλους μας, έχει τύχει να παραγγείλουμε πίτσα το βράδυ, αλλά να μην καταφέρουμε να τη φάμε όλη, με αποτέλεσμα να τη φυλάξουμε για την επόμενη ημέρα. Ωστόσο, «πονοκέφαλο» αποτελεί το… ζέσταμά της, καθώς θέλουμε να αποφύγουμε να γίνει «λάστιχο».

Η Susan Westmoreland, διευθύντρια γαστρονομίας στο Good Housekeeping, έχει τον καλύτερο τρόπο για να ξαναζεστάνετε την πίτσα

Τι κάνετε:

Εάν έχετε μόνο 2-3 κομμάτια, μπορείτε να τα ζεστάνετε στο τηγάνι, σε κανονική θερμοκρασία για μερικά λεπτά μέχρι να γίνει πραγματικά πολύ ζεστό. (Μην χρησιμοποιείτε αντικολλητικό σκεύος, καθώς οι υψηλότεροι χρόνοι μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στην επίστρωση του).

Βάζετε την πίτσα, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στο μισό και την αφήνετε για 2 ή 3 λεπτά.

Πώς να την ξαναζεστάνετε χωρίς να στεγνώσει

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ξερή πίτσα με το τυρί που έχει κρυώσει μπορεί να επανέλθει στην αρχική της κατάσταση. Πώς; Με ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα, ψεκάστε με νερό την επιφάνεια της ελαφρά. Και μετά την ζεσταίνετε κανονικά στον φούρνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.