ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

J2US: Ραχήλ Μακρή – Ζωζώ Σαπουντζάκη και Έφη Σαρρή θα πάρουν όλο το «χαρτί» της τηλεθέασης – Όλα τα ζευγάρια

J2US: Ραχήλ Μακρή – Ζωζώ Σαπουντζάκη και Έφη Σαρρή θα πάρουν όλο το «χαρτί» της τηλεθέασης – Όλα τα ζευγάρια

Ανακοινώθηκαν τα ζευγάρια του νέου κύκλου Just The Two Of Us μέσα από μεσημεριανή εκπομπή και τα ονόματα κάνουν «μπαμ».

Δεδομένου ότι πολλοί είναι στην αφάνεια εδώ και καιρό αν όχι και χρόνια, και δεδομένου ότι ο χώρος της νυχτερινής ζωής δεν αναμένεται να ανοίξει πριν τον Δεκέμβριο (το αισιόδοξο σενάριο παίρνουμε), ο Νίκος Κοκλώνης μάζεψε την αφρόκρεμα για να πάρει όλη την τηλεθέαση πάνω του.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη θα βάλει «φωτιά» με τα εντυπωσιακά φορέματά της, η Έφη Σαρρή θα μας ξυπνήσει τρελές μνήμες ΄90s, ο Λευτέρης Πανταζής θα μας ταξιδέψει απάνω σε χαλιά σε μαγικά χαλιά, η Ραχήλ Μακρή αντί της Ζωής Κωνσταντοπούλου που είχε πέσει στο τραπέζι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρήκε τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks, αλλά και η Γωγώ Τσαμπά θα ακολουθήσει την περπατημένη της Χαράς Βέρρα της προηγούμενης σεζόν.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

1. Ραχήλ Μακρή – Νικόλας Ραπτάκης
2. Αντώνης Λουδάρος – Πέννυ Μπαλτατζή
3. Αλεξάνδρα Κατσαϊτη – Γιώργος Τσαλίκης
4. Θανάσης Πασσάς – Γωγώ Τσαμπά

5. Ζένια Μπονάτσου – Βαγγέλης Κακουριώτης
6. Ελένη Τσολάκη – Ηλίας Βρεττός
7. Νάσος Παπαργυρόπουλος – Ζόζεφιν
8. Κατερίνα Ζαρίφη – Αναστάσιος Ράμμος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

9. Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Τριαντάφυλλος
10. Παρθένα Χοροζίδου – Χρήστος Χολίδης
11. Πηγή Δεβετζή – Έφη Σαρρή
12. Γιάννης Αθητάκης – Ζωζώ Σαπουντζάκη
13. Ζωή Δημητράκου – Λευτέρης Πανταζής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.