Τα 3+1 μαγειρικά κόλπα που ελάχιστοι γνωρίζουν

Τα 3+1 μαγειρικά κόλπα που ελάχιστοι γνωρίζουν

Ας μην κρυβόμαστε, είτε μαγειρεύουμε μόνο για εμάς, είτε για ολόκληρη οικογένεια, το σίγουρο είναι η όλη διαδικασία, απαιτεί κόπο και χρόνο.

​Ωστόσο, υπάρχουν μικρά μαγειρικά κόλπα που τα ξέρουν ελάχιστοι και μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση.

Δοκιμάστε να κάνετε τα παρακάτω «κόλπα της γιαγιάς» και θα ενθουσιαστείτε…

Τα τέλεια τηγανητά αυγά

Σπάστε τα αυγά σε ένα τηγάνι σαν να πρόκειται να τα τηγανίσετε, αλλά αντί για λάδι βάλτε νερό στο τηγάνι. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλεια αυγά με υγρούς κρόκους.

Η καλοψημένη μπριζόλα

Μη τηγανίζετε ένα κομμάτι κρέατος που μόλις βγάλατε από το ψυγείο. Αφήστε το για μια ώρα ή 2 πριν το μαγείρεμα και αφήσετε το να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Αρωματισμός μπαχαρικών

Για να εξαγάγετε τις φυσικές γεύσεις και να ενισχύσετε τη γεύση του μαύρου πιπεριού ή του κύμινο στο πιάτο σας, ρίξτε τα σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ψήνοντας τα μέχρι να είναι αρωματικά. Μετά από αυτό, αλέστε τα μπαχαρικά σας. Όταν τα προσθέτετε στο πιάτο σας, θα έχετε ένα πολύ καλύτερο άρωμα και γεύση.

Πώς να κόψετε κρεμμύδια χωρίς δάκρυα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάλτε τα στο ψυγείο μισή ώρα πριν τα καθαρίσετε. Βέβαια, αυτό το κόλπο συνίσταται μόνο αν θέλετε να τα μαγειρέψετε. Αν όμως θέλετε να τα βάλετε σε σαλάτα μην τα βάλετε στο ψυγείο, γιατί θα χάσουν την γεύση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.